Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

aj brate, sa srecom.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

@Hermetico Javljaj kako si? Opao ti imunitet, bez brige, samo odmaraj sad dok je raspust :).

@eumeswil Javljaj kako si?

@villiem Kako ti je tata? 

Ako sam pogresila nesto ili zaboravila nekoga ne zamerite 

@Frank Pembleton Kako je kod tebe, citam da imas ozbiljnu dr, sreca velika 

Edited by Sandradjer

• Popular Post

Antigenski negativac, a i žena prekjuče (isto slinava i polomljena bila, nije imala t). Tako da je vrv apsces + prehlada. Sutra kod gastroenterologa da lečim taj apsces. Antibiotici i sve...

@Sandradjer Slinavost, promuklost, grebuckanje u grlo, redak kašalj, i bol u ruci ponekad što me najviše brine da nije tromb.

[mention=2525]Hermetico[/mention] Javljaj kako si? Opao ti imunitet, bez brige, samo odmaraj sad dok je raspust [emoji4].
[mention=5719]eumeswil[/mention] Javljaj kako si?
[mention=447]villiem[/mention] Kako ti je tata? 
Ako sam pogresila nesto ili zaboravila nekoga ne zamerite 
[mention=295]Frank Pembleton[/mention] Kako je kod tebe, citam da imas ozbiljnu dr, sreca velika 
Dobro, kad ne ide na gore.
Danas bio na kontroli, slušala pluća temeljno, sve ok. To sa ukrštenom slikom snimka rtg od petka...
Zakazala lab za ponedeljak, pa da vidimo...
Juče imao neku kostobolju bukvalno po celom telu, i zaspem noćas jedva se namestio.
I probudim se oko 2 ono ništa.
Pitam je šta to može da bude, ona kaže da je imala te slučajeve sa Levoxom i misli da je to neka "borba"...

... Shiit has hit the fan

24 minutes ago, Hermetico said:

Antigenski negativac, a i žena prekjuče (isto slinava i polomljena bila, nije imala t). Tako da je vrv apsces + prehlada. Sutra kod gastroenterologa da lečim taj apsces. Antibiotici i sve...

super sto nije korona, a sa ostalim za pet dana ima da budes ko nov.

ni prehlade nisu suspendovane, u mom uzem okruzenju svi smo prosli po krug.

jedino je nezgodno sto se prehlade sad maltene lijece anksioliticima, jel, a vala i tih strahova mi je na vrh glave.

sa spricem u rukama treba da u amoku jurimo nasumicne ljude po ulici. ovako se vise ne moze.

Edited by morgana

3 minutes ago, morgana said:

...a vala i tih strahova mi je na vrh glave.

sa spricem u rukama treba da u amoku jurimo nasumicne ljude po ulici. ovako se vise ne moze.

+1

Poceo sam da perem ruke i kada se pocesem po sopstvenom nosu... :D 

• Popular Post

član porodice pozitivan posle 2x kinez + fajzer buster sredinom septembra. od simptoma zapušen nos. krvna slika dobra, nekoliko puta kontrolisana. pluća čista. dijabetičar višedecenijski.

gospoji ništa. 2xkinez + fajzer početak oktobra.

nema pravila.

važno je vakcinisati se.

Navijamo da slika ostane na tome, ovo bi bila premija! 

:heart: vakcine :heart:

1 hour ago, morgana said:

super sto nije korona, a sa ostalim za pet dana ima da budes ko nov.

ni prehlade nisu suspendovane, u mom uzem okruzenju svi smo prosli po krug.

jedino je nezgodno sto se prehlade sad maltene lijece anksioliticima, jel, a vala i tih strahova mi je na vrh glave.

I ovaj čir na guzici je milina jedna ne znam šta sam do sad radio bez njega. Ugradiću permanentni čim počne taj transhumanizam, možda i 2-3 što da ne.

59 minutes ago, beta kentauri said:

član porodice pozitivan posle 2x kinez + fajzer buster sredinom septembra. od simptoma zapušen nos. krvna slika dobra, nekoliko puta kontrolisana. pluća čista. dijabetičar višedecenijski.

gospoji ništa. 2xkinez + fajzer početak oktobra.

nema pravila.

važno je vakcinisati se.

ovo je vec drugi slucaj, pisala sam o jednom, gde je dijabeticar sa 2 kineza i fajzerom zakacio, pa prosao skoro bez simptoma, a rodjena mu zena, sa istom kombinacijom vakcina, nije ni fasovala.

da ne ureknem, ali izgleda da s+s+p ima nekog efekta.

svi ostali, drzite se i ozdravljajte :heart:

dzumandzi da se javi sto pre, cim bude mogla.

3 minutes ago, Aleksija said:

da ne ureknem, ali izgleda da s+s+p ima nekog efekta.

E, da SSP tako radi tako i protiv nekih drugih virusa, gde bi nam bio kraj... :(

Majka pozitivna 4 meseca posle drugog AZ u Italiji. Sama je u stanu u NS, poslali je kući na izolaciju sa vitaminima, nekom pumpicom i lekovima... Temperatura nedelju dana, kašalj 2-3 i gubitak ukusa/mirisa. Idem da iščitavam temu

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Majka pozitivna 4 meseca posle drugog AZ u Italiji. Sama je u stanu u NS, poslali je kući na izolaciju sa vitaminima, nekom pumpicom i lekovima... Temperatura nedelju dana, kašalj 2-3 i gubitak ukusa/mirisa. Idem da iščitavam temu

Biće to ok...
Koliku je temperaturu imala?

Biće to ok...
Koliku je temperaturu imala?

Do 39 stizala dan-dva pa je pila Paracetamol i nije silazila ispod 38, sledeće nedelje je trebalo da se vrati ovde...

Background Picker
Customize Layout