Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post

Duboko verujem da će se Džumandži javiti i da će sve biti u redu...Nema druge no tako.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

On 5.11.2021. at 9:56, ronin said:

Duboko verujem da će se Džumandži javiti i da će sve biti u redu...Nema druge no tako.

IMG-20211106-191132.jpg

A možda je vreme da ipak "začeprkamo" po toj strašnoj privatnosti i da onaj ko joj već zna ime i prezime okrene bolnicu i raspita se oko njenog stanja...?

Just a tought...

Nemojte ljudi ponovo.

• Popular Post

Ajde @Jumanji, javi se i obori rekord u broju lajkova. :)
Dosta je nedelju dana odmora od foruma. 

Spremiću ti tortu/kolač za izlazak iz bolnice, samo se javi devojko!

Edited by Ras

na gajbu da joj se navalimo?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

pod prozor, serenadu. samo da je dobro :)

Javiće se Džumandži...Biće pobeda...Ona to zaslužuje:)...

Dzumandzi je vakcinisana drugom dozom oko 1.maja. Pamtim to jer je isti dan kad i moj brat. Brine to sto nije primila trecu dozu pre odlaska u bolnicu. 

Mozda ovaj njen izostanak i nema veze sa koronom nego se oporavlja od neke druge intervencije. 

Javice se uskoro :heart:

ja ću uključiti one lidlove pomorandže u čokoladi, pune su vitamnina,  za oporavak i proslavu pobede, čekam javljanje :)

Biće sve ok, možda su sanirali koronu i obavili ono zbog čega je i primljena u bolnicu.
Biće jača nego ikad!

1 hour ago, Sandradjer said:

Dzumandzi je vakcinisana drugom dozom oko 1.maja. Pamtim to jer je isti dan kad i moj brat. Brine to sto nije primila trecu dozu pre odlaska u bolnicu. 

Mozda ovaj njen izostanak i nema veze sa koronom nego se oporavlja od neke druge intervencije. 

Javice se uskoro :heart:

Moja majka je drugu uzela u julu (AZ) i pokupila je izgleda, tako da... nista, nadam se da ce obe biti dobro. Ljudi, cuvajte se jer vakcina stiti do neke mere (ako se ne izaziva sudbina)

8 minutes ago, mlatko said:

Moja majka je drugu uzela u julu (AZ) i pokupila je izgleda, tako da... nista, nadam se da ce obe biti dobro. Ljudi, cuvajte se jer vakcina stiti do neke mere (ako se ne izaziva sudbina)

Stiti vakcina ali ne stite neodgovorne budale.

Drzte se :heart:

Edited by Caligula

Celu noć 38, sad 37,3. Grlo grebe, slinavim. Nisam nešto mnogo polomljen, naspavao sam se lepo. Izašo mi i onaj apsces na dupetu (posledica uzimanja kortikosteorida za vreme kovidovanja, mislili smo da smo ga ubili antibioticima prošle godine). Mišljah prvo da je t zbog toga, al on ne izaziva respiratorne probleme. Idem se testiram.

Background Picker
Customize Layout