July 6, 20204 yr preteruješ. od nekoliko dana na brufenu neće se ništa desiti, a ako se već toliko plašiš, prethodno popiješ nešto za želudac.
July 6, 20204 yr Mnogo mi krivo sto se ovo desava zenama sa bebama, tacno bih preuzeo na sebe da mogu. Nadam se da prodje sve brzo bez jos vecih problema
July 6, 20204 yr 12 minutes ago, MocaVukotic said: Mnogo mi krivo sto se ovo desava zenama sa bebama, tacno bih preuzeo na sebe da mogu. Nadam se da prodje sve brzo bez jos vecih problema Ćuti i čuvaj se. Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka.
July 6, 20204 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Ćuti i čuvaj se. Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka. Javi nam ako nešto treba.
July 6, 20204 yr 7 minutes ago, Valkyrie said: Ćuti i čuvaj se. Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka. Ne daj se zemljakinjo, samo pozitivno. Zelim ti sto brzi oporavak i da sto pre budes sa decom. Pozdravi i devojku iz Novog Pazara.
July 6, 20204 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: Ćuti i čuvaj se. Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka. Čuvaj se ti
July 6, 20204 yr čitam bubin post volimo te, budi dobra i nemoj da nas brukaš reko kako nađe pravu reč uvek
July 7, 20204 yr Valk, drži se, biće sve ok! Javi ako ti nešto treba, ima nas dovoljno ovdje i za smjenski rad
July 7, 20204 yr @Valkyrie drži se! A možeš i tamo nešto da im prišrafiš i zalemiš Javi ako šta treba, tu smo, nemoj da oklevaš, naši smo! .... Shiit has hit the fan!
July 7, 20204 yr 11 hours ago, dillinger said: Zato mozes 8 paracetamola dnevno a nakon istovetne terapiju brufenom bi implodirao od krvarenja. Brufen je jako zeznut. Pre neku godinu 4x800 mg tokom jednog dana i nisam implodirao.