Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

preteruješ. od nekoliko dana na brufenu neće se ništa desiti, a ako se već toliko plašiš, prethodno popiješ nešto za želudac.

• Replies 8k
  • Views 771.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Mnogo mi krivo sto se ovo desava zenama sa bebama, tacno bih preuzeo na sebe da mogu.

Nadam se da prodje sve brzo bez jos vecih problema

12 minutes ago, MocaVukotic said:

Mnogo mi krivo sto se ovo desava zenama sa bebama, tacno bih preuzeo na sebe da mogu.

Nadam se da prodje sve brzo bez jos vecih problema

Ćuti i čuvaj se.

Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. 

Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka. 

1 minute ago, Valkyrie said:

Ćuti i čuvaj se.

Ja sam na kraju u Mladenovcu u covid dispanzeru. Satima sam danas bila na infektivnoj, ono je haos tamo. 

Sa mnom u sobi je devojka iz Novog Pazara čija porodica je na one tri konsekutivne umrlice što je postala viralna fotka. 

Javi nam ako nešto treba.

Paralelna stvarnost. 

Drzi se Valk, brz oporavak 

7 minutes ago, Valkyrie said:

Ćuti i čuvaj se.

Ne daj se zemljakinjo, samo pozitivno. Zelim ti sto brzi oporavak i da sto pre budes sa decom.

Pozdravi i devojku iz Novog Pazara.

9 minutes ago, Valkyrie said:

Ćuti i čuvaj se.

Čuvaj se ti :heart:

• Popular Post

Sve je ok, hvala vam puno na podršci i želji da ozdravim. Volim vas. 

i mi tebe volemo sheceru, budi dobra tamo i nemoj da se sekirash.

čitam bubin post volimo te, budi dobra i nemoj da nas brukaš

reko kako nađe pravu reč uvek

:happy:

ljudi, drzite se, i ozdravljajte sto pre!

Valk, drži se, biće sve ok!

Javi ako ti nešto treba, ima nas dovoljno ovdje i za smjenski rad :)

@Valkyrie drži se! A možeš i tamo nešto da im prišrafiš i zalemiš ;)
Javi ako šta treba, tu smo, nemoj da oklevaš, naši smo!

.... Shiit has hit the fan!

11 hours ago, dillinger said:

Zato mozes 8 paracetamola dnevno a nakon istovetne terapiju brufenom bi implodirao od krvarenja. Brufen je jako zeznut.

Pre neku godinu 4x800 mg tokom jednog dana i nisam implodirao. :)

Valk :heart:

Background Picker
Customize Layout