Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Kako ruzmarin može da ne doda ukus na ruzmarin?

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Možeš i da staviš ruzmarin ispod jastuka da ti večno miriše. 

pa nije ruzmarin bash za spavanje.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

:lolol:

otišlo vam na mozak

Uh, ova priča sa trombom je baš dobar okidač anksioznosti, zvuči strašno teško psihički da imaš to u sebi i znaš da može da se otkači i napravi haos.

Ja sam mislio da se tromb nekako mora razbiti lekovima, ili izvaditi. Da ne može samo stajati tako kao temprirana bomba. Znam da postoji neka urodjena sklonost ka tome, kao i drugi faktori, ali kovid očigledno pravi haos u čitavom organizmu.

Znamo li koliko su post kovid slučajevi tromboze povezani sa težinim samog kovida? Tj, dešava li se i ljudima kroz koje kovid samo protrči?

Drži se @Bambula, najgore je prošlo :)

deshava se da ne znash na koju stranu te kovid radi, znao da ga imash ili ne znao (a imash), bio zdravprav ili verovao da jesi. takva je priroda sistemskih bolesti, ako ima uslova sjebe ti ono gde si kilav, tj imash predispoziciju da si kilav. trudnoca npr radi isto to, ako imash slabu tachku, saznacesh koja je. posle imash i dete, pa nemash kad druge bolesti, al to je druga pricha.

nema svrhe mnogo misliti o tome unapred i bez razloga.

Kada smo kod toga, da li su kod postojanja tromba uvek poviseni d-dimer i trombociti? 

33 minutes ago, gospa buba said:

deshava se da ne znash na koju stranu te kovid radi, znao da ga imash ili ne znao (a imash), bio zdravprav ili verovao da jesi. takva je priroda sistemskih bolesti, ako ima uslova sjebe ti ono gde si kilav, tj imash predispoziciju da si kilav. trudnoca npr radi isto to, ako imash slabu tachku, saznacesh koja je. posle imash i dete, pa nemash kad druge bolesti, al to je druga pricha.

Bravo...Ne može zajebanije negobse stalno tripovati da ćeš da fasuješ nešto gadno...

1 hour ago, aram said:

dodaješ li mulje infuzirano ruzmarinom? vrlo preporučujem.

Probacu obavezno, ja samo sipam malo maslinovog u ovu corbu neposredno pre jela 

1 hour ago, gospa buba said:

Mogu i obicni virusi i bakterije da naprave sve i svasta. Zato se na vreme vakcinisemo vakcinama za koje je nauka rekla da tako treba. I za Kovid imamo vakcinu nego je tesko videti sve te benefite vakcinacije dok je pandemija u toku i dok je gomila nevakcinisanih. Neke buduce generacije ce biti mirne, kao sto smo mi mirni za neke iskorenjene ili skoro iskorenjene bolesti.

I niko ne pada u trans kad ti nadju neku bakteriju u nosu, i neces dobiti meningitis, i nece ti biti nista strasno jer si vakcinisan.

Nemojte me grditi, ja to onako laicki pisem

Edited by Sandradjer

• Popular Post
Bravo...Ne može zajebanije negobse stalno tripovati da ćeš da fasuješ nešto gadno...
mislim, ja govorim iz pozicije neprekidnog-a-opravdanog nekovid straha za tudje zdravlje. dodatak neopravdanog straha se ne moze podneti, bukvalno ne moze fizichki. ko moze to da iskljuchi u ovim uslovima, taj ce i ziveti nekako. a sve je bukvalno dizajnirano da te lozi na tu stranu, jedi zdravo al budi srbin opusti se, pij suplemente ali to ti nije bash zdravo, vezbaj al krenuce ti tromb, distanciraj se ali to nije tvoj mentalitet, zagrlinse ali razbolecesh se, nemoj se razboleti ali you can run, but... a nije jebeni rat, ne pucaju na tebe zbrda kad podjesh po vodu, ali ti svejedno zivi tako, ali nishta brini [emoji38]ol:

svi bukvalno zaradjuju od tog narativa, svako govno se nakachilo na taj tok i samo cedi, nije vazno da li si pro ili anti, uzecemo ti pare ph34r.gif

• Popular Post
9 minutes ago, Sandradjer said:

Mogu i obicni virusi i bakterije da naprave sve i svasta. Zato se na vreme vakcinisemo vakcinama za koje je nauka rekla da tako treba. I za Kovid imamo vakcinu nego je tesko videti sve te benefite vakcinacije dok je pandemija u toku i dok je gomila nevakcinisanih. Neke buduce generacije ce biti mirne, kao sto smo mi mirni za neke iskorenjene ili skoro iskorenjene bolesti 

Mala digresija na ovo:

rekoh već da sam trenutno s bronhitisom, to je inače moja bolest izbora otkad znam za sebe. 

Moj mlađi sin je isti kao ja, sekret mu ne ide napolje na nos već se sliva unazad, kao kod mene, zato i fasujem bronhitis lako. E sad, kod njega se nije razvio, tera opušteno samo sa inhalacijom i noskom. Razlog nalazim u tome što je primio Synflorix, vakcinu koja štiti od jedno 18 sojeva pneumokoka a koja je u kalendaru obavezna tek od pre par godina (starijeg mi već nije zakačila). Bez namere da rasplinjavam covid temu, samo da podržim ovu tvoju misao da svaka naredna generacija mora da uživa u doprinosu nauke prethodnika. Srednjevekovne evropske države nisu to htele pa zato i imamo nešto što se zove Dark Age. 

Izvinite za zloupotrebu teme ali procenila sam da ovde moze biti struke - elem - od cega kod a sto nije kovid da sam imala - izasao mi je herpes od ivice usta do nosa i odvratan je. 

dali mi B vitamin ali ja sam se prozdrala od B vitamina a taman sam smrsala 

Je l ima nesto drugo da mazem - pijem - stavim ili da ga prosto pustim da prodje?

Edited by angelada

Aciklovir se daje za herpes. Imas ga i za mazanje a i za popiti.

Background Picker
Customize Layout