Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post
brte sestro, nek ti donese neko one čepove za uši

i nastavi da se javljaš, please [emoji4]
Kad si vec pomenuo cepice za usi, bila u zem bilnici u sobi sa mnom, kako drugacije, bakuta od 98 god l, kazu jako dementna, koja je poprilicno nerazgovetno vikala, da da po celu noc, danju spava, ne cuje se, a nocu pir. Sad dusa namucena nekad je razumemo trazi vodu, pa mi ustajemo nutkamo je kad se docepa svoje flasice ne pusta. Nekad bi bila gladna, pa sta znam nisu sestre bile bas blagonaklone prema njoj, iako ima divnih devojaka i zena, a ima i boze sacuvaj, i nariba doca dve u smeni pred bakutin otpust (pojma nemam sto je lezala), da se vidi da je dehidrirana i vrv gladna....
Izasao doca, tek ce cura iz coska tuznim glasom: ali samo sto mi stigli cepici za usi.

Posto je krdo slonova presao u najtuzniju poj sumskih vila, viseglasje casna rec, odoh da spavam. Ne mozes po ovim bolnicama 2 sata da sastavis. Laku noc.
  • Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Saosećam, meni nisu ništa pomagali silikonski čepići, hrkanje probija direkt do mozga a ja stvarno ne mogu to da podnesem.

@Bambula

mnogo mi je žao i zastrašujuće to kroz šta prolaziš. jesi li sad na nekim antikoagulantima ili ne smeš? je li pominjao neko od dr tromboektomiju?

Samo čepići od voska vrede.

• Popular Post

Mislim da sam već pisao,ali mogu ponovo.

Malo nakon preležanog kovida,sam imao bol u desnoj nozi,tačnije list.Nije to neki izraženi bol,već više neprijatan osećaj trnjenja.Nakon kontrola je ustanovljena tromboza desne noge i prepisana terapija.

Po mnogim savetima sam pojačao fizičku aktivnost,uglavnom malo duže šetnje,ali rizik da se tromb otkači je uvek bio tu.Ili to ili da zbog nje dodje do stadijuma da mora amputacija.

Ono što je bio prvi simptom je da se taj osećaj trnjenja preselio u desnu butinu,bukvalno sam osećao kako raste pritisak u nozi i da samo čeka.Dok sam čekao hitnu,taj bol je nakratko nestao i onda klasika,bol preko levog ramena i bukvalno borba za dah i osećaj kao da srce ubrzava i usporava u sekundi.

Dok sam bio u kovidu,javila se i hipertenzija.

Ne treba biti paničar,ali nakon kovida sve što je neuobičajeno do tada treba da bude alarm i da se kontroliše.

Još uvek sam malaksao i to jedno 2x više nego nakon kovida.Doktori kažu da me je spasilo to što sam i pre i nakon kovida bio fizički aktivan.Ali ovaj put su verovatno ostale posledice,kolike znaću nakon detaljnijih analiza.

Dva dana sam bio u šok sobi,već 9. dan sam u bolnici.Pre korone nikakvih problema ove vrste.

Hvala, i izvini na smaranju.
Drži se, dobar oporavak želim.

... Shiit has hit the fan

Ajmo svi bolesni jutarnja vizita

• Popular Post

Ja ne znam da li da se prijavljujem. Stanje mi je dobro. Veliko je pitanje da li je kod mene kovid uopste, mada nisam sklona prehladama i temperaturama. 

Stigla mi je nabavka, spremila corbu od karfiola i planiram musaku za rucak. Bacila sam se na ulepsavanje. Ne naprezem se, disciplinovana sam :).

Ovo moje nije korona ili su vakcine odradile dobar posao. Pupupu da ne ureknem 

Edited by Sandradjer

13 minutes ago, Sandradjer said:

spremila corbu od karfiola

zasto to sebi radis? :D

23 minutes ago, Milosh76 said:

zasto to sebi radis? :D

Evo ga, i miris i ukus 

IMG_20211024_104558.jpg

Bela čorba od karfiola sa piletinom je najbolja čorba! :D

Kome smeta 1 jak karfiol?

45 minutes ago, Sandradjer said:

Evo ga, i miris i ukus 

dodaješ li mulje infuzirano ruzmarinom? vrlo preporučujem.

Edited by aram

e sad! [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

1 minute ago, aram said:

Mora Aram da pridoda nesto gej, pa to ti je :fantom:

8 minutes ago, gospa buba said:

e sad! emoji38.pngol:

pa jednostavno je, a bitno pojača ukus karfiola. u tiganj se sipa jedno 250ml ulja, i 3-4 grančice svežeg ruzmarina. to se zagreje na vatri taman dovoljnoj da ulje proključa, ali nedovoljnoj da se ruzmarin prži, to ne želimo. želimo samo da pusti miris i sokove u ulje. kuva se tako 5 minuta, pa se skloni sa ringle i ostavi da se ohladi sa sve ruzmarinom, pa se onda procedi. za supu je dovoljno 50ml, da se zalije kad se sipa u tanjire, još toliko za pravljenje krotončića, ali može da stoji u frižideru par nedelja.

@Lancia gej je ok :sleep:

uostalom

asrZb3Z.jpg

Edited by aram

Background Picker
Customize Layout