October 20, 20213 yr Keva kaze da je pitala za vakcinu neki dan kad su babu vozili u bolnicu pa joj je receno da saceka da vidi da li ce imati simptome jer ju je svaki dan pazila i pre i posle saznanja da je pozitivna. Dakle, izgleda da keva hoce sad stvarno. Ja sam nebitan, sad ovo prodje imacu tih par meseci prirodnog imuniteta valjda a posle zavisi od rasporeda zvezda, retrogradnog merkura i jos mnogo faktora. Nego, jos samo jedno pitanje i odjavljujem se dok ne prodje virus. Otpisao sam paracetamol jer me ne sljaka a brufen ekspresno na 36.4 spustio, sa 37.5 koliko je najvise bilo danas. Jel sad ne treba da ne uzimam nista za temperaturu ako ne skoci opet ili treba preventivno da nastavim i ne dam da skoci? Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr ne (NE) skidash temperaturu dok ne predje 38.5 (trideset O S A M tachka pet). ne pijesh preventivno. i ja se isto odjavljujem iz tvog kovida sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 20, 20213 yr @Zli GliOdmaraj da se brze oporavis, ne spustaj temperaturu preventivno. Eventualno pred spavanje jer je i dobar san vazan za oporavak. Svi te gotive ovde!!! Ja sam neutralni posmatrac, cenim da si forumskim stazom to zasluzio i harizmatican si lik. Kad preguras ovo cudo posveti se sebi u svakom smislu i vakcinisi
October 20, 20213 yr od ovog tvog posta koji počinješ sa “ajd i ja da se prijavim…” apsolutno niko ti se nije ti se obratio, ako preživi biće jači od ironman-a moguće da je i bilo toga kad si objšnjavao zašto se nisi vakcinisao, ali od trenutka kada si rekao da si se zarazio tako ti se niko nije obratio želim ti brz oporavak
October 20, 20213 yr Zligli, simovic ti rekao da si maskota foruma, nadji mu golf 5+, 77kw, 105 konja za neke male pare...2006, 07 godiste, do 3500, gume za sve sezone, pp aparat, trokut i prsluk i naravno prva pomoc
October 20, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: osle zavisi od rasporeda zvezda, retrogradnog merkura i jos mnogo faktora. sad ce @Milošica da ti kaze kad je pravo vreme
October 20, 20213 yr od ovog tvog posta koji počinješ sa “ajd i ja da se prijavim…” apsolutno niko ti se nije ti se obratio, ako preživi biće jači od ironman-a moguće da je i bilo toga kad si objšnjavao zašto se nisi vakcinisao, ali od trenutka kada si rekao da si se zarazio tako ti se niko nije obratio želim ti brz oporavak Obican search na temi radi posao, i dalje su postovi tu ali necu da se natezem vise, svakako je mracenje trejdmark ppp-a. Ovo za temperaturu nisam imao pojma, skidao sam brufenom i 37.5, idiot.@shimpr Golf 5 iz Svice nema sanse povoljno da se nadje, plus njihova prva pomoc ne vazi kod nas jbg. A kums mi je pisao pre par meseci za neki Mini od 17-18 soma evra, skoro kao moj nesudjeni mali stan. Pa ti vidi.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr 1 hour ago, Milosh76 said: sad ce @Milošica da ti kaze kad je pravo vreme Mogao bih da ispitam to.
October 20, 20213 yr 1 minute ago, Milošica said: Mogao bih da ispitam to. Pomozi coveku, imenjace...
October 20, 20213 yr 32 minutes ago, Zli Gli said: idiot upravo. i zaslužio si i gore od tog ironmana. i to baš zato jer ti svi želimo i brz oporavak i uopšte svašta nešto dobro. opameti se bar sad i makar ćuti i pokrij se ušima.
October 21, 20213 yr 15 hours ago, Zli Gli said: Nisi nasao jer ti u replici "ako prezivi bice jaci od ajronmena" ne vidis nista strasno, cista zajebancija, a sa druge strane pisete da je ultra mega zajeban soj, u sta verujem apsolutno. Ja, pak, tu vidim nepotrebno podjebavanje, kakvo mogu da imam samo sa najblizim drustvom. Plus vise poruka tipa kasno je, blabla, drama, ce dumres brate. I vi ste previse osetljivi, vakcinisali ste se svi i prezivecete a kukate ko neke babe. [b]I za par godina, kad ili ako neki mutirate od silnih vakcina, kad vam izrastu dzinovski penisi na sred cela ili koje vec budu nuspojave[/b], ja cu vas sve voleti kao i do sad, imacete popust na kvalitetne polovnjake iz Svicarske i na [b]steroide[/b], ko bude hteo da bilduje. Do tad borba za zivot, jbg. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Од вакцина расту пениси на сред чела, а од туркменистанских стеорида прошверцованих у ауспуху само мишићи Брз опоравак Зли, чувај се
October 21, 20213 yr Veruj da nista misica nisam dobio u ta 3 ciklusa (indijskih) steroida, samo malo bolje raspolozenje i nepotrebno veci libido. Za misice covek mora i da jede, u mom slucaju prosek oko 4000 kalorija dnevno, a ja toliko uneo par puta u zivotu i to kad se sabere alkohol i hrana i slatkisi, nista kvalitet. Jebena rabota, moras biti programiran a ja to numem.E da, prvi put bese i galenika ali isto mu ga dodjeSent from my SM-G973F using Tapatalk