October 20, 20213 yr 5 minutes ago, Zli Gli said: Sto se tice keve, zivimo i dalje u stanu od 60 kvadrata zajedno jer sam ja mentol prvo teskim umnim radom zaradio a onda jako lako i prokockao pare za taj drugi manji stan. Manje vise postujemo ta neka osnovna pravila, mada je realno da i ona zakaci kad tad jer na pitanje sto se ne vakcinise i dalje odgovara sa "pa jebiga, sta znam..." Sent from my SM-G973F using Tapatalk Ne mora da znači da će se zaraziti - oprez koliko je moguće! Edited October 20, 20213 yr by Ras
October 20, 20213 yr Jel ovo uvreda ili mu kažeš da je zaražen? [emoji3]ojebote dete i ti [emoji38]ol:naravno uvek moze i gospod da pripomogne, car lazo i verovatnoca i statistika, ali moze i on sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 20, 20213 yr Popular Post 7 minutes ago, Zli Gli said: Izvini i ti sto sam prosecni Srbenda ali sam i ovde i sirom neta procitao mnogo gadosti i ne bas lepih zelja upucenim antivakserima Zli, umire 50+ zvanično, nezvanično 100+ ljudi na dan. NA DAN. Jedino i samo zato što ljudi neće da se vakcinišu. Plus ljudi koji boluju od ostalih bolesti koji ne mogu da dobiju adekvatnu negu na vreme, opet, jer su avaksi zaposeli sve bolnice i sve bolničko-lekarske kapacitete. Ako je nekoga trebalo napušavati to su avaksi, ovde i sada.
October 20, 20213 yr "gluposti i ne baš lepih želja upućenim antivakserima" možda zato što imaš dostupan dokazani lek ako ga većina uzme i nećeš i onda "daj bože" da ne zakači kevu. jbt
October 20, 20213 yr @Zli Gli Aman čoveče!Izoluj se od keve!Jel moguće da ti ne dolazi do mozga da možeš posredno da je ubiješ?Jel moguće da ti ne dopire do mozga? ... Shiit has hit the fan
October 20, 20213 yr jeste pomislili da vas zli lozi ?naravno ja uvek dovodim u pitanje i samo postojanje jedinke, a ne lozenje.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 20, 20213 yr Popular Post @Zli Gli malo si preosetljiv što nisam očekivao od mitrovačkog džeja klutera. preleteo sam topik od tvog inicijalnog posta i nisam našao postove na koje ti referišeš. kako kaže milan, umire 100+ ljudi svaki dan, i to traje evo skoro dve godine. na to dodaj lične gubitke, pa se ta količina empatije smanjuje kod svakoga od nas, ja to primećujem kod sebe i nikako mi se ne dopada, al šta ću tako je ti si jedan od tm ovog foruma i da znaš, ma kako budalast bio da ćeš ovde naići uvek na podršku, čak i u postovima koji to eksplicitno ne kazuju pamet u glavu i slušaj šta ti pametan svet ovde piše
October 20, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Sto se tice keve, zivimo i dalje u stanu od 60 kvadrata zajedno jer sam ja mentol prvo teskim umnim radom zaradio a onda jako lako i prokockao pare za taj drugi manji stan Bolje da si kupio stan
October 20, 20213 yr 10 hours ago, Jozef K. said: Pa ne razumem zašto je besan na sina, što se taj kum nije vakcinisao? Držao ga je zaključanog? Nisam napisao da je besan na sina već zbog sina, zbog svih okolnosti koje su dovele do toga da ovaj premine.
October 20, 20213 yr [mention=102]Zli Gli[/mention] malo si preosetljiv što nisam očekivao od mitrovačkog džeja klutera. preleteo sam topik od tvog inicijalnog posta i nisam našao postove na koje ti referišeš.Nisi nasao jer ti u replici "ako prezivi bice jaci od ajronmena" ne vidis nista strasno, cista zajebancija, a sa druge strane pisete da je ultra mega zajeban soj, u sta verujem apsolutno. Ja, pak, tu vidim nepotrebno podjebavanje, kakvo mogu da imam samo sa najblizim drustvom. Plus vise poruka tipa kasno je, blabla, drama, ce dumres brate. I vi ste previse osetljivi, vakcinisali ste se svi i prezivecete a kukate ko neke babe. I za par godina, kad ili ako neki mutirate od silnih vakcina, kad vam izrastu dzinovski penisi na sred cela ili koje vec budu nuspojave, ja cu vas sve voleti kao i do sad, imacete popust na kvalitetne polovnjake iz Svicarske i na steroide, ko bude hteo da bilduje. Do tad borba za zivot, jbg.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr @Zli Gli ... brate, prijatelju, kurce, palce ... covece ako se zajebavas ... dobro se zajebavas ... i nadam se da je tako ako ne .. covek ti se obratio sa : " ti si jedan od tm ovog foruma i da znaš, ma kako budalast bio da ćeš ovde naići uvek na podršku, čak i u postovima koji to eksplicitno ne kazuju" i gledam da ljudi stavljaju thumbsup tamo ... bice ih jos ... verovatno a ti vracas post nebulozama koje me plase da se ne zajebavas, imajucu u vidu sta si do sada napisao poslednjih, koliko, 24 casa (kocka, antidepresivi na svoju ruku, kuci nevakcinirani sa koronom ...) zato ... evo nekoliko opstih mesta ... obrati paznju posle jebanja nema kajanja idemo dalje la vita e bella i glavu gore, masku na usta, uhvatite prvu priliku da se vakcinirate cuvaj se i bog ce da te cuva i ostaj uzdravlju
October 20, 20213 yr Ajd poslednji put...Zligli, čuvaj ti svoje zdravlje i svojih.A ako se zajebavaš, sa smrću se zajebavaš... ... Shiit has hit the fan