October 20, 20213 yr uvek mozesh da nosish masku kad ti je keva tu. al jebiga, smor.ja imam odlichnu statistiku za maske, kad god nisam nosila, pokupila sam. i majka sam bila u situacijama kad sam pokupila alternativno, nek ti ne dolazi par dana, nije ti toliko loshe? sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 20, 20213 yr 2 hours ago, Zli Gli said: Fala bubo na brizi, stabilan sam, za razliku od batice Carlija Vaflsa kome je kanda skocila temperatura pa napusava ljude sa laznog profila po tviteru. I generalno, i ovde i svuda po netu sam nailazio milion komentara tipa ovo je test inteligencije, preteci ce samo pametni, skocice IQ preostale populacije... prirodna selekcija, pa onda ono cuveno "sto vise nevakcinisanih, to manje nevakcinisanih"... to je vrhunska forica, valjda je zato svi kopiraju, tipa umrite glupa govna antivakserska hehehe... Elem, mnogo pametnih a zlobnih medju vakserima, vaksima, kako se vec kaze. Antivakseri, avaksi ce da izginu mozda od gluposti ali odredjeni broj zlobnih prepametnih govnara bi mogao da izgine na cupriji ako ne mostu. Ja kad ovo preguram (pardon, "ako prezivim", kako je pisalo par njih gore jer treba tako negativno, ipak je smrtnost valjda 99% i kod nas fit tipova u srednjim godinama), hipoteticki gledano, da se ne daj boze pocnu desavati neke nuspojave od vakcina, apsolutno nikome na ovom svetu ne bi pomislio nesto tipa eto prirodna selekcija, ostacemo mi sto smo iz raznih razloga iskulirali, ko vas jebe ajnstajni, sad tako pametni uginite... nego ono, voleo bi da sve prodje dobro, mir i zdravlje u svetu i taj rad. Ovako ce IQ biti nesto povecan ali ce(mo) se masovno daviti u sopstvenoj zlobi i govnima. Sem ako su neki postovi brisani, ja ne videh da ti je iko pisao ovako nešto, svi ti poželesmo brz oporavak. Ne sumnjam da ćeš ti ovo pregurati, a onda malo pamet u glavu. I ne žuri sa vraćanjem u teretanu, pogotovo ne bez odobrenja lekara. Inače, ljudi s razlogom pizde na antivaksere. Mnogi su izgubili bližnje, uključujući i neke forumaše. A mnogo je smrtnih slučajeva moglo biti izbegnuto da su se svi odgovorno ponašali. Antivakserska propaganda je vrlo opasna, služe se lažima i podmetanjem, sluđuju narod (poput tvoje keve) i tu ne vrede lepe reči i normalna komunikacija. Tebe ne smatram antivakserom, samo nemarnim, neće valjda fazon, što razumem jer sam i sam takav po mnogim pitanjima (ali ne i ovom jer ugrožavam i druge, ne samo sebe), ali ne opravdavam.
October 20, 20213 yr 3 minutes ago, gospa buba said: uvek mozesh da nosish masku kad ti je keva tu al nešto mu se neće. tako da se uzda u boga...
October 20, 20213 yr Neće valjda, nije to sad ono kao bombardovanje pomračenjem sunca na promaji i sankcijska inflacija nepostojeće devizne štednje. Ne mora baš sve da nas zakači. Ne može. Statistika kaže tako, zakon verovatnoće je sa razlogom zakon. Bole me uvo, valjda se nije i ladan beton urotio protiv nas.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 20, 20213 yr I izloluj kevu kako znaš i umeš. Ako ste u istom stanu, ne boravite u istoj prostoriji, nosite maske, provetravajte, dezinfikujte... ne zajebavaj se sa tim. @Zli Gli Edited October 20, 20213 yr by mraki
October 20, 20213 yr Popular Post Naravno da mi je i PCR negativan. Stvarno ne čudi što ljudi odlažu odlaske kod lekara jer ova nakaradna procedura gde je teret dokazivanja nekorone na tuženom (bolesnom) stvarno ne motiviše.
October 20, 20213 yr Zli, bolje je skloni od sebe. Delta je poznata da seta po ukucanima mnogo lakse nego alfa.
October 20, 20213 yr I ja sam tako poštovao kevin integritet i godine i diplome...dok nije pokupila koronu. Trenutno lečimo postkovid simptome.Ne zezaj se, uhvati za ruku i pravo na vakcinu. Sent from my Moto G (5S) using TapatalkJa nisam poštovao ništa, otišao i primio Fajzera, sačekao dve nedelje da se majka uveri da neću crći... e sad pravac na vakcinu ili me nema kod tebe nikad više. Evo sad čeka treću dozu. A voli da putuje, ne bi prestala ni bez vakcine garant. Ja sam svoj deo odradio, kako god...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
October 20, 20213 yr 29 minutes ago, Friend said: Zli, bolje je skloni od sebe. Delta je poznata da seta po ukucanima mnogo lakse nego alfa. +1 ja ziv primer s tim sto smo ipak mi bili sve vreme u garsonjeri, nisam imo kud
October 20, 20213 yr @Zli Gli Izvini jbg, tvoj svaki post je za dnevnu dozu prosečnog serbende. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti, a mamu skloni što dalje od sebe, posebno ako nije vakcinisana. Pored ovakve rasprostranjenosti virusa u populaciji, "čuvati se" možeš okačiti mački o rep.
October 20, 20213 yr Izvini i ti sto sam prosecni Srbenda ali sam i ovde i sirom neta procitao mnogo gadosti i ne bas lepih zelja upucenim antivakserima i nama nemarnima/psihicki odsutnima. Kad sam se javio da sam zakacio virus iz razloga da bi prenosio kako prolazi ocigledno jedini nevakcinisani forumas, osim par poruka tipa "nisi normalan ali izdrzi pa cemo te nakrpiti" (sto je skroz ok) je bilo i par saljivih "kasno si se javio, majstore", "ako prezivis..." i slicno. A kad sam kulturno ukazao da to nije bas u redu, dobio "ne lupetaj" i slicno, dobri stari ppp humor. Skidam kapu.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr Sto se tice keve, zivimo i dalje u stanu od 60 kvadrata zajedno jer sam ja mentol prvo teskim umnim radom zaradio a onda jako lako i prokockao pare za taj drugi manji stan. Manje vise postujemo ta neka osnovna pravila, mada je realno da i ona zakaci kad tad jer na pitanje sto se ne vakcinise i dalje odgovara sa "pa jebiga, sta znam..."Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr Just now, gospa buba said: nosi masku jebote! ti si bolestan, ti nosi! sent from novi mnogo jak bubamoto. Jel ovo uvreda ili mu kažeš da je zaražen?