October 2, 20213 yr 9 minutes ago, Tsai said: Novi apdejt: Ona nema temperaturu od jutros, meni i dalje nista A kulinarenje kako ide?
October 2, 20213 yr @renne kolko sam skontao, ti nisi imao simptome al si se testirao za svaki slucaj, situacija oko svastike. da li da uradim antigen? bukvalno mi nista nije, al me zanima dal sam asimptomatski mozda
October 2, 20213 yr mislim da ce antigen tesko detektovati malu kolicinu virusa ako si asimptomatski. cuvaj pare za lepse stvari.
October 2, 20213 yr 21 hours ago, cedo said: samo na sebe mislis I ja gledam prvo kakav sad busti legenda a kaže nije primila buster pa se setim da je to ipak Tsai Tipično muško kad je makar i blizu temperature, ako dobije Kojotušu možemo svi da se selimo s foruma. Ali zato će INEP da procveta 🤑
October 2, 20213 yr 3 hours ago, Sandradjer said: @Ras Javljaj kako si? Temperatura i kašalj. Svaki dan kao da krećem od nule. Sutra kontrola.
October 2, 20213 yr Popular Post Javila mi sestra da joj je starija ćerka pozitivna, prvi srednje. Prebiram po glavi, videli smo se u utorak, tad je trčala do mene nekih 30-40 metara i kad je dotrčala uhvatila se za gelender, kaže uh, umorila sam se. Bi mi čudno jer je gospođica odbojkašica koja istrči 5 km kondiciono i ni ne primeti. Juče je poslali kući iz škole zbog kašlja, u covid amb nisu hteli da je testiraju jer nema temperaturu. Jutros se probudila sa glavoboljom, sestra joj da Brufen, odvede opet u covid amb i kaže (slaže) da je imala temp. Testiraju je, pozitivna, krvna slika super tako da je dobila Vit C i D i opravdanje za školu 14 dana. Dobro je, sve u svemu laka klinička slika, porodica uža i šira fajzerovana na max, nadamo se da će ostati na njoj.
October 2, 20213 yr 3 hours ago, Tsai said: @renne kolko sam skontao, ti nisi imao simptome al si se testirao za svaki slucaj, situacija oko svastike. da li da uradim antigen? bukvalno mi nista nije, al me zanima dal sam asimptomatski mozda Imao sam ja i simptome, pošto me savatala upala sinusa Ja bih svakako uradio antigen
October 2, 20213 yr 4 minutes ago, renne said: Imao sam ja i simptome, pošto me savatala upala sinusa Ja bih svakako uradio antigen izgleda je i epidemija upale sinusa, znam bar petoro koji trenutno boluju (i to baš baš), yours truly included - a počelo je kao slinavljenje i glavobolja pre dve nedelje, pošto se kolega sa istim simptomima testirao i bio pozitivan odem i ja da se testiram i nije korona, nastavi se glavobolja, da bi pre nedelju dana krenuli nesnosni bolovi u predelu sinusa i gremlini iz nosa i temperatura 37.5 dva dana za redom. treći dan sam na panklavu, gremlini se povlače, ali glavobolja ne.
October 2, 20213 yr 36 minutes ago, Ras said: Temperatura i kašalj. Svaki dan kao da krećem od nule. Sutra kontrola. Samo mirovanje