Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Suvo vreme do skora pogodovalo raspršivanju alergena.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

nije corona jedina bolest

prošle nedelje i muž i ja bili na antibioticima

raspad sinusa, glavobolja, ništa grlo, ništa kašalj

Džabe kad sad ne možeš da se javiš lekaru ako imaš bilo kakav respiratorni problem nego mora sve preko covid ambulanti, malopre zvao DZ i odma me oduvali. Džaba što nemam 9/10 simptoma...

To me sad podseti na moju nedoumicu. Imam hroničnu bolest kod koje je jedan od simptoma povišena telesna temperatura. I sad kad idem u bolnicu na redovnu terapiju, tamo mere temperaturu na ulazu; šta ako je meni tog dana viša temperatura, a nema veze sa koronom? Kapiram da me ne bi pustili, morao bih da radim test ili šta?

Ako ti je visa temp, idi u covid ambulantu. 

Ako ti je normalna temp idi redovno u dom zdravlja. 

Gde su bre oni forumski lekari.... 

Da prostis, ovo je samo iz iskustva. 

E:ja sam ti obican majstoor

Edited by fritifrut

pa jes al njemu ne treba kovid da zavrshi shta njemu treba unsure.gif

mislim, ono, a da gadjash dan bez temperature nekako? da se ladish nekako? svi se snalaze, morash i ti?

da udjesh na sluzbeni ulaz :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ozbiljno

Bolje je ondak ici na covid. 

Temp, nalazi krvi (bakt/virus, koagulacija), slusanje, rengen. 

3 hours ago, ducca said:

Džabe kad sad ne možeš da se javiš lekaru ako imaš bilo kakav respiratorni problem nego mora sve preko covid ambulanti, malopre zvao DZ i odma me oduvali. Džaba što nemam 9/10 simptoma...

Mamu oduvali i sa negativnim antigenskim. Ako se neko nadao da može makar tako u DZ... :vojko v mode on:

Uradih antigenski, negativan. Al kapiram opet me dakle neće primiti u DZ :lolol:

Privatnici bez problema primaju (ili su bar primali pre jedno mesec ipo) respiratorne infekcije ako si bio vakcinisan.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Mamu oduvali i sa negativnim antigenskim. Ako se neko nadao da može makar tako u DZ... :vojko v mode on:
kako to mislish, dokumentovano nema kovid, ali joj ne daju unutra? zashto, shta kazu?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kažu da pacijente sa respiratornim problemima ne primaju, antigenski ih nije interesovao. Verovatno po principu šta ako je lažno negativan. Rekli su joj da ide u kovid i tamo traži bolovanje itd. Ona se nije previše bunila, raspravljala, samo se okrenula.

Privatnici bez problema primaju (ili su bar primali pre jedno mesec ipo) respiratorne infekcije ako si bio vakcinisan.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Razmišljao o tome, ujutru ću okrenuti za svaki slučaj da proverim da me i oni ne vrate. Hvala
44 minutes ago, ducca said:

Razmišljao o tome, ujutru ću okrenuti za svaki slučaj da proverim da me i oni ne vrate. Hvala

Kod privatnika sve radi...

U DZ Mladenovac tokom onog najgoreg novembarskog talasa bila interesantna situacija, možda je i sad tako.

U regularan DZ nisu puštali ako je temperatura preko 37, a u kovid ambulantu ako je ispod 38.  :isuse:

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout