September 29, 20213 yr On 28.9.2021. at 8:01, renne said: Kaže test negativni oboje. i e i ja. Samo dobra stara upala sinusa, kad joj vreme nije Izgleda da je epidemija i upale sinusa . Moja ćera, prvak, u prošli petak dobila temperaturu, doduše nižu oko 37,6 max, glavobolja, zapušen nos, malaksalost... Noć petak na subotu, kad smo mislili da će biti besana noć, spadne joj temperatura, a sutradan prođe glava, živnula totalno... kao gumicom izbrisani simptomi, osim blago zapušenog nosa... testirali smo je naravno i negativna je bila, rekla lekarka da je upala sinusa i dala joj neki antibiotik i probiotik... ne ide nedelju dana u školu... A za vikend i mene i ženu uhvati neka malaksalost, bukvalno nismo mogli da mrdnemo u nedelju... ja sam bio ubeđen da je kovid (neki kažu da je to zbog promene vremena)... u ponedeljak kao novi oboje... inače žena se bustovala kinezom, posle dva kineza, a ja fajzerom...
September 29, 20213 yr + ambrozija od koje se neki poznanici rastavljaju od života (a i moj stariji sin je na Xyzalu)
September 29, 20213 yr 5 minutes ago, Valkyrie said: + ambrozija od koje se neki poznanici rastavljaju od života (a i moj stariji sin je na Xyzalu) Mene je prošlo pre jedno 7 dana, dotle, jedno 15 je bilo bočica kapi na dan, i povremeni cafetin za tintaru.
September 29, 20213 yr + ambrozija od koje se neki poznanici rastavljaju od života (a i moj stariji sin je na Xyzalu) Kod opadanja efekta vakcina možda se pojavljuje opet i sinusitis ko je podložan. Mene još drži Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 30, 20213 yr 3. dan curi nos, od jutros kao da su i sinusi konačno zablokirali i blaga glavobolja, nikakva temperatura, malaksalost i slično... Sve se nadam popustiće da se ne akam ceo dan po lekarima al govno se ne da. Inače u aprilu revakc. Fajzerom, pre 2 nedelje radio antitela na 800 (ref. vr. 50). U bilo kom drugom slučaju ovo bih izgurao kući sa čajevima jer ovakav simptom iskusim bar 2 puta godišnje kad pokupim neki virus, ovako ne znam šta da radim...
September 30, 20213 yr 12 hours ago, Valkyrie said: + ambrozija od koje se neki poznanici rastavljaju od života (a i moj stariji sin je na Xyzalu) I oko mene gomila njih, i sam sam muku mučio zadnjih par godina, ali ove nisam ni osetio, ne znam ni sam na koju foru. Edited September 30, 20213 yr by mraki
September 30, 20213 yr Sta vas je bolesno, uzas!Od kraja jula vlada svasta, i virusi i alergije, pored ovog govneta kojeg nikad necemo da se resimo.Ajd ozdravite svi sto pre!
September 30, 20213 yr 1 hour ago, ducca said: 3. dan curi nos, od jutros kao da su i sinusi konačno zablokirali i blaga glavobolja, nikakva temperatura, malaksalost i slično... Moja žena imala sve to + temepraturu pre 2-3 dana... Ispostavilo se da je jaka bakterijska upala, ne Corona... Rešilo se sa 2 dana antibiotika...
September 30, 20213 yr 19 minutes ago, mraki said: I oko mene gomila njih, i sam sam muku mučio zadnjih par godina, ali ove nisam ni osetio, ne znam ni sam na koju foru. Nosš masku kad izlaziš iz kuće i nemaš u blizini kuće neki rasadnik, verovatno...
September 30, 20213 yr Pa zapravo nosim je kao i prošle godinje, ili čak manje, samo kad ulazim u zatvorene prostore. A rasadnika ima samo samo tako, i ljudi oko mene se baš muče sa alergijom.
September 30, 20213 yr a u čemu je razlika u odnosu na prethodne godine? primio si vakcinu pametnom d
September 30, 20213 yr 14 minutes ago, radisa said: Moja žena imala sve to + temepraturu pre 2-3 dana... Ispostavilo se da je jaka bakterijska upala, ne Corona... Rešilo se sa 2 dana antibiotika... Pazi ovo nije nemoguće, visio sam na nekom bazenu pre par nedelja dok sam bio na moru, i tad mi prvi put curkao nos 2 dana al prestalo ubrzo, sad ponovo posle nekih 3 nedelje slavina otvorena. Nerealno. Zakazujem bris
September 30, 20213 yr 56 minutes ago, mraki said: I oko mene gomila njih, i sam sam muku mučio zadnjih par godina, ali ove nisam ni osetio, ne znam ni sam na koju foru. Apsolutno isti slučaj i kod mene, svake godine se raspadam od aprila do oktobra, sad apsolutno ništa. A još sam sad na imunosupresivnoj terapiji. S druge strane znam masu ljudi koji nikada nisu imali problem sa alergijama, uključujući i moju mamu, a sad ne mogu da se sastave. Baš čudno.