Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Kod mene je na poslu bossa nova: bilo da su kolege, njihova deca, supružnici... Svi vakcinisani (osim dece).

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Kod mene svi obuveni starom obućom :sad:

12 hours ago, Tale said:

Supruga se već 4 nedelje bori sa simptomima zbog kojih je posumnjala (a i neki dr kod koga je bila) na post Covid tegobe - imala je blago povišenu temperaturu 3 nedelje, lupanje srca, kratak dah i zamaranje. 

Poslali je na test za koksaki i IgG N.

Nema Covid, to smo ustanovili još pre 3 nedelje, koksaki čekamo sledećih  mesec dana, nije imala Covid prema ovom testu.

I koksaki je zahebana tema

Prakticno je profi bolest med radnika. 

Nije strasno pod kontrolom. 

On 27.9.2021. at 17:18, Lena said:

Не може да буде лажно позитиван, може да буде лажно негативан.

Навијамо за маму, да све прође са што мање муке...

On 27.9.2021. at 17:38, Aleksija said:

pridruzujem se leni

Hmm, po svemu sto znam o tim antigenskim testovima koji se rade u Nemackoj, upravo je slucaj da covek bude lazno pozitivan, tj. on je tacniji u pokazivanju da si negativan, dok je greska kod pozitivnog rezultata mnogo veca?! Otkud sad obrnuto?

Imala sam i ja ta slucaj kada sam imala upalu sinusa (zahvaljujuci tome sta je dete donelo iz vrtica), antigenski iz nosa mi je dao da sam pozitivna, PCR da sam negativna. Doktor mi rece da pogotovo ti antigenski iz nosa umeju da uhvate druge viruse i daju laznu paniku.

Edited by I*m with the pilots

13 minutes ago, I*m with the pilots said:

Hmm, po svemu sto znam o tim antigenskim testovima koji se rade u Nemackoj, upravo je slucaj da covek bude lazno pozitivan, tj. on je tacniji u pokazivanju da si negativan, dok je greska kod pozitivnog rezultata mnogo veca?! Otkud sad obrnuto?

Imala sam i ja ta slucaj kada sam imala upalu sinusa (zahvaljujuci tome sta je dete donelo iz vrtica), antigenski iz nosa mi je dao da sam pozitivna, PCR da sam negativna. Doktor mi rece da pogotovo ti antigenski iz nosa umeju da uhvate druge viruse i daju laznu paniku.

Kod nas je obrnuto, mi smo vazda osim sveta... :(

12 minutes ago, I*m with the pilots said:

Kod nas je važilo ovo kako sam navela, koliko znam.

Ako je negativan, onda se radi provere radi PCR. Ako je pozitivan, onda je to to. Tako je bilo kod svih iz mog okruženja.

Od kada se pojavio taj antigenski, to je slučaj:
Može da bude lažno negativan, ako je pozitivan to je to.
Čuo sam od više ljudi koji su radili, bili negativni, ali simptomi bili jasni i alarmantni, pa doktor poslao na PCR i onda pozitivni.
E sad jbga, pošto se kod nas čim si pozitivan na antigenskom, "štedi" i uglavnom ne radi se PCR, onda jbga.

... Shiit has hit the fan

Od kada se pojavio taj antigenski, to je slučaj:
Može da bude lažno negativan, ako je pozitivan to je to.
Čuo sam od više ljudi koji su radili, bili negativni, ali simptomi bili jasni i alarmantni, pa doktor poslao na PCR i onda pozitivni.
E sad jbga, pošto se kod nas čim si pozitivan na antigenskom, "štedi" i uglavnom ne radi se PCR, onda jbga.

... Shiit has hit the fan

a dobro, to je jasno, nemaju dovoljno i optimizuju proces da pokriju sve onim shto imaju sa shto manje shtete. ako na izlazu iz tog sistema svako formalno pozitivan i sa sumotomima moze da dobije terapiju i bude pracen, i to je ok. nije bash sve bez pameti.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Uradio taj test za antitijela - Spajk protein - rezultat 1200,6 necega. Nisam zabadava prelezao virus :dry: Koji je sad to, odokativno, nivo imunoloskog otpora?

Koja je granična vrednost?

2 hours ago, msv said:

Koja je granična vrednost?

Ref vrijednosti: <50 negativan, >50 pozitivan

dobar si. vishe nego.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Da ali jesam li koliko zasticen s tih 1200 jedinica, bar 2-3 mjeseca? Moze li se to uopste tako posmatrati? Odgodio bih vakcinu ako jesam, zbog tromboze koju vucem..

4 minutes ago, kipo said:

Da ali jesam li koliko zasticen s tih 1200 jedinica, bar 2-3 mjeseca? Moze li se to uopste tako posmatrati? Odgodio bih vakcinu ako jesam, zbog tromboze koju vucem..

Kad si preležao kovidsona?

4 minutes ago, ronin said:

Kad si preležao kovidsona?

Krajem februara.

Background Picker
Customize Layout