April 7, 20214 yr Dakle tri i po mjeseca nakon što sam prebolio lgg antitijela 1446. Valjda sam još koji mjesec dobar... Edited April 7, 20214 yr by Zis
April 7, 20214 yr Bratanica od 2g i 9m sinoć dobila temperaturu pa pošto mi je burazer pozitivan vodili i nju na testiranje i ona isto pozitivna. Sada nema temperaturu.
April 7, 20214 yr Teško da sam na redu prije kraja šestog/početka sedmog mjeseca @nisam ja Edited April 7, 20214 yr by Zis
April 7, 20214 yr Ne prijavljujem se, samo strepim: juce bol u kostima i nogama, glavobolja, nocas bez temperature ali preznojavao se sve vreme (uz glavobolju) i slabo spavao, iako sam lezao od devet uvece do osam ujutru. Sad sam sasvim OK, samo malo glava teska. Neb reko da sam zakacio ovo sranje (jedino od deteta) ali od svih simptoma koje sam imao ove godine, ovi su mi bili najpriblizniji.
April 7, 20214 yr Teško da sam na redu prije kraja šestog/početka sedmog mjeseca [mention=776]nisam ja[/mention]Pa prijavi se i dođi ovde za vikend
April 7, 20214 yr Ne prijavljujem se, samo strepim: juce bol u kostima i nogama, glavobolja, nocas bez temperature ali preznojavao se sve vreme (uz glavobolju) i slabo spavao, iako sam lezao od devet uvece do osam ujutru. Sad sam sasvim OK, samo malo glava teska. Neb reko da sam zakacio ovo sranje (jedino od deteta) ali od svih simptoma koje sam imao ove godine, ovi su mi bili najpriblizniji.To se zove mamurluk brt
April 7, 20214 yr Just now, renne said: 18 minutes ago, Caligula said: Ne prijavljujem se, samo strepim: juce bol u kostima i nogama, glavobolja, nocas bez temperature ali preznojavao se sve vreme (uz glavobolju) i slabo spavao, iako sam lezao od devet uvece do osam ujutru. Sad sam sasvim OK, samo malo glava teska. Neb reko da sam zakacio ovo sranje (jedino od deteta) ali od svih simptoma koje sam imao ove godine, ovi su mi bili najpriblizniji. To se zove mamurluk brt ... ili pregorelost od posla. tri dana zu komp od ujutru do uvece, tri klijenta od jednom traze sveeee
April 7, 20214 yr 3 minutes ago, cartman said: I osecaj krivice... Bravo...Bukvalno nema mamura bez osećaja krivice!
April 7, 20214 yr 8 minutes ago, ronin said: Bravo...Bukvalno nema mamura bez osećaja krivice! Mene je to umelo da ozbiljno sjebe dok nisam poceo da spremam ispit iz psihijatrije... i tamo kao jedan od simptoma pise "osecaj krivice" To mi je pomoglo da kad ujutru ustanem sebi kazem da je to samo jedan od simptoma isto kao glavobolja, mucnina... i mnogo mi je lakse da preguram dan
April 7, 20214 yr 57 minutes ago, renne said: 1 hour ago, Zis said: Pa prijavi se i dođi ovde za vikend eh... Ali znaš da se jedan moj tu iz sela eksperimenta radi prijavio i uredno je dobio poziv, danas za sutra doduše
April 7, 20214 yr Burazer nema temp ali sad ima blagu obostranu upalu pluca Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk