March 27, 20214 yr Meni je dr iz Medigrupa dala Eliquis odmah po dobijanju dijagnoze kovida., to je bilo krajem novembra, i dan danas ga pijem. DDimer je odlican, ne valja Feritin koji pada doduse i bilirubini. Danas boc druga doza, sutra cu vaditi krv, a sl nedelje kod iste doktorke na kontrolu, da vidim sta od lekova moze da mi skloni. Drzi se @Valkyrie to je neka reakcija samo... prati i bice ok Edited March 27, 20214 yr by Milosh76
March 27, 20214 yr Popular Post Došli smo kod pulmologa u 11, jer su nam rekli da dođemo u pola 12 (tad se pravi red za popodne). Bili smo dvadeseti u redu, 4 lekara je radilo. Dakle, primili su me u 17:30h. Ja sam imao temperaturu, doručkovao sam ali ne mnogo, imao sam flašicu vode. Osećao sam se beznadežno, sve gore i gore. Iscrpljen, poludeseo poluležao na nekoj klupi. Kad je me čovek primio, rekao je da su to neki šumovi, upala u začetku. Dao mi je Citeral, Pronizon, Aspirin i da uradim d-dimer pa ako ne valja da dođem opet. Stvarno ne mogu da zamislim da idem opet. Sad sam se povratio i stvarno bolje dišem, ali sam sinoć kad sam se vratio imao prvi put 39,7. Mislim da sam prosto kolabirao. NIsam mogao dobro ni da jedem zbog temerature pa sam smrndžao neki pirinač s tikvicom. Umivao se, rokno Paracetamol, umivao se još i još i još i napravio da mogu da zaspim nekako.
March 27, 20214 yr 25 minutes ago, Sandradjer said: @Hermetico Koji ti je danas dan od pojave simptoma? 11. dan.
March 27, 20214 yr Popular Post 6 hours ago, Sandradjer said: Hidriraj se maksimalno. Iscrpelo te to cekanje za pulmologa . U pravu si. Spala mi je noćas, porasla malo ujutru i od jutros nemam uopšte.
March 27, 20214 yr 2 minutes ago, Hermetico said: U pravu si. Spala mi je noćas, porasla malo ujutru i od jutros nemam uopšte. Lepe vesti, da se nadamo da je to poslednji trzaj tenperaturni da sredi virus
March 28, 20214 yr D dimer 264, posle 11 dana sranja. Šta da vam kažem, ljudi, jedite redovno ribu. Tri puta nedeljno, teško će se zgrušavati krv.
March 28, 20214 yr Popular Post Imam nekad t noću, danju nemam. Pluća valjda sve bolje, žena kaže da izgledam bolje. Slab jesam, fizički. Ali samo odmaram, ništa ne radim totalni sam despot-beba u nežnim brižnim rukama moje supruge, koja je i dalje blagosloveno asimptomatična. Jedem voće, domaće supice, smutije i dobijam sve pilule ko astronaut na vreme tačno i uskoro ću početi da tepam.
March 28, 20214 yr Znam taj scenario. To mi muški uzmemo sav virus na sebe da njima ne bi bilo ništa. Pa kad krene ono " ne znate vi šta su porođajne muke", a mi fino 4 keca na sto.
March 28, 20214 yr 17 minutes ago, autsajder said: Znam taj scenario. To mi muški uzmemo sav virus na sebe da njima ne bi bilo ništa. Pa kad krene ono " ne znate vi šta su porođajne muke", a mi fino 4 keca na sto. Imam jednog roditelja u školi s kojim se mnogo lepo ispričam jer je njegova žena fizički nadmoćna i moja je žena fizički nadmoćna. Našli smo se i uvek se ismejemo na tu temu. Da je samo fizički... Al ajde na drugim planovima se borim nekako. Prpošan sam. EDIT Za glavu je viša od mene, za početak. Edited March 28, 20214 yr by Hermetico
March 28, 20214 yr On 24.3.2021. at 9:55, maheem said: Dite je dobro. Svi se probudili jutros sa bolovima u vratu. Mene nešto preseklo ispod rebara pre 5 dana, popustilo je al i dalje se patim. Danas krvna slika, sutra ultrazvuk i rentgen. Ako je desna strana, opusti se, zaradio si pesak ili kamen u zuci to je normalno kod nas umetnika meni pocelo kao tup bol posle ustajanja, posle krenulo da boli jace Edited March 28, 20214 yr by Caligula
March 28, 20214 yr On 25.3.2021. at 16:12, maheem said: Odradi i rendgen pluća. Kod mene krvna slika sve super, rendgen pluća - Covid pneumonia. Antibiotici here I come. Inhalacija isto. Jebemmater. Sori nisam ovo video, citam bajato
March 28, 20214 yr 1 minute ago, Caligula said: Ako je desna strana, opusti se, zaradio si pesak ili kamen u zuci to je normalno kod nas umetnika meni pocelo kao tup bol posle ustajanja, posle krenulo da boli jace Palo mi to na pamet. Al posto mi se isto to desilo kad sam opalio zeca kolima verovatno je kičma. Disk možda. Uradiću ultrazvuk abdomena kad se ratosiljam šejtana iz pluća. Jos minimum 7 dana bez alkohola <_<