Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Vlak, dr'ž se <3

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

drž se Valk, sve će ovo jednom biti prošlost , koliko za koji dan.  I svi ostali, temperaturni , nedajte se

drži se @Valkyrie

Drz' se Miss V, a i ostalo PPP drustvo!

5 hours ago, Valkyrie said:

Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). 

Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. 

Ne daj se.

5 hours ago, Valkyrie said:

Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). 

Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. 

Bori se 💪

I javi ako šta treba

Valk raportiraj cim prei ne daj se! Ja i dalje 37.3-37.4 ceo dan. Morao samda probsm drugi toplomer da ne bude kao u Cernobilju "Not great, not terrible".

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

pridružujem se pozitvnoj energiji koju upućujemo za naše kolege koje trenutno savlađuju kovid   :thumbsup:

Podrska svima! Javljajte se kad god uzmognete.

Držite se svi.

...kažu da pomaže čaj od biljke sladić ("slatki koren", Glycyrrhiza glabra), Za jednu šolju čaja stavlja se pola kafene kašičice. Pije se u kratkim gutljajima, kao kafa. Tri šolje dnevno.

Ima nekih kontraindikacija sa hroničnim bolestima (srce, jetra,...), o čemu se treba raspitati pre upotrebe.

@Valkyrie devojko, sve najbolje ti želim , drži se.

svim ostalima ista poruka.

ne dajte se ljudi, borite se

mislim na sve i šaljem pozitivne misli :heart:

Imam neki utisak da ćete na kraju svi biti ubedljivi :kecman:

Jak je ovo forum...fige svima od srca :thumbsup:

VAŽNA INFORMACIJA: rezultat PCR testa može se videti online kada se podacima sa zdravstvene knjižice uloguje na test samoprocene na sajtu covid19.rs.

Detaljnije na temi o praktičnim savetima i korisnim informacijama.

Svi se držite...ali se ponekad i javite. Čisto da ne bude štrecanja.

Background Picker
Customize Layout