July 4, 20204 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. Drži se
July 4, 20204 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. Joj. Drzi se i sve najbolje.
July 4, 20204 yr 2 hours ago, Valkyrie said: Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika.
July 4, 20204 yr Posle kazu ovo virtuelni svet, nema veze sa realnoscu, jeste sipak!Sve na vas mislim, javljajte se kako ste.
July 4, 20204 yr Da li treba spustati temperaturu ako dotera tako visoko? Paracetamolom recimo, ili hladnim oblozima?
July 4, 20204 yr 3 minutes ago, goofs said: Da li treba spustati temperaturu ako dotera tako visoko? Paracetamolom recimo, ili hladnim oblozima? Imaš od 2. strane ovog topika nekoliko mišljenja na temu spuštanja temperature. Malo su razbacani postovi, da ne linkujem selektivno. @Valkyriebrz oporavak ti želim!
July 4, 20204 yr Da li treba spustati temperaturu ako dotera tako visoko? Paracetamolom recimo, ili hladnim oblozima?Ne spuštaj temperature do 38,5 osim ako neko loše podnosi ili ako je u pitanju dete do 5 godina starosti ili dete koje ima istoriju reakcije na povišenu temperaturu (narodski rečeno frasove) Послато са Mi 9T помоћу Тапатока