Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Drz se @Valkyrie:heart:

I svi da sto pre prezdravite,ljudi!!

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ajoooj drži se

Drži se@Valkyrie
[emoji110][emoji110][emoji110]

.... Shiit has hit the fan!

1 hour ago, Valkyrie said:

Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). 

Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. 

Drži se :heart:

1 hour ago, Valkyrie said:

Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). 

Joj. Drzi se i sve najbolje.

Drzite se

O jebemmu... drž' se Valk...

ajde zenche! imamo posla za posle!

Brz oporavak Valk

I javljaj se kad stigneš... :)

Edited by mraki

2 hours ago, Valkyrie said:

:heart:

Posle kazu ovo virtuelni svet, nema veze sa realnoscu, jeste sipak!

Sve na vas mislim, javljajte se kako ste.

Da li treba spustati temperaturu ako dotera tako visoko? Paracetamolom recimo, ili hladnim oblozima?

3 minutes ago, goofs said:

Da li treba spustati temperaturu ako dotera tako visoko? Paracetamolom recimo, ili hladnim oblozima?

Imaš od 2. strane ovog topika nekoliko mišljenja na temu spuštanja temperature. Malo su razbacani postovi, da ne linkujem selektivno.

@Valkyriebrz oporavak ti želim!

e, zahvaljujem, procitacu

Ne spuštaj temperature do 38,5 osim ako neko loše podnosi ili ako je u pitanju dete do 5 godina starosti ili dete koje ima istoriju reakcije na povišenu temperaturu (narodski rečeno frasove)

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Background Picker
Customize Layout