July 4, 20204 yr 5 minutes ago, Valkyrie said: Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. ❤️ Drži se.
July 4, 20204 yr mislimo na vas i zelimo brzo ozdravljenje! nadamo se sto skorijem vidjenju na nekom drugom topiku
July 4, 20204 yr Drzi se.Meni od sinoc dosadna temp 37.3 tzv. kojotusa niti spada niti raste.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 4, 20204 yr 32 minutes ago, Valkyrie said: Meni se stanje pogoršava, sinoć sam imala temperaturu 39 i od jutros sam ponovo u covid mašineriji. Uspela sam da dam bris, dali su mi opet uput za bolnicu (to ću da vidim šta ću). Do daljeg se odjavljujem sa ovog topika. Drš se Valk
July 4, 20204 yr @Valkyrie Ne daj se, ozdravi brzo i sto pre se oglasi sa dobrim vestima. I ostalima, naravno, sve najbolje! Drzite se!
July 4, 20204 yr Samo hrabro. Moguće da će ti stanje ići gore đole, tako su je izlezali prijatelji, jedan dan je ok pa onda drugi losije. I tako dvije tri sedmice. Žena dobila rezultat, negativan. Edited July 4, 20204 yr by borris_
July 4, 20204 yr @Valkyrie Drzi se Valk! I svi ostali! Slusajte doktora @steins pijte dosta tecnosti, pride sto je toplo. Da ozdravite svi sto pre!