March 7, 20214 yr Just now, Filozof manijak said: Postoji QR code skener aplikacija za android ma na ovim novijim je integrisana već app
March 7, 20214 yr isto piše posle prve i druge doze validated xxxxxx i zelena boja da je sve regulano skeniraj pa vidiaaa. sacu momkovo da gledam.sent from bubamoto
March 7, 20214 yr 10 minutes ago, renne said: isto piše posle prve i druge doze validated xxxxxx i zelena boja da je sve regulano skeniraj pa vidi Koja zelena boja? Ne vidim nigde zelenu boju u mejlu koji su mi poslali
March 7, 20214 yr 2 minutes ago, Nikodije said: Koja zelena boja? Ne vidim nigde zelenu boju u mejlu koji su mi poslali ne bre u mejlu, kad skeniraš kod
March 7, 20214 yr ja skenirala kod i nema ništa zeleno, a pišu mi sve vakcine, jer sam sve i štiklirala a to je mail koji sam dobila kad i poziv za revakcinaciju
March 7, 20214 yr ne bre u mejlu, kad skeniraš kodmomak je zelen, 2x kinez, mene mrljavi mrljavi pa me prebaci na drzavni kovid19 sajt.sent from bubamoto
March 7, 20214 yr Just now, dùda said: ja skenirala kod i nema ništa zeleno, a pišu mi sve vakcine, jer sam sve i štiklirala a to je mail koji sam dobila kad i poziv za revakcinaciju ne taj mail i ne taj kod, mail tj dokumet koji se dobija posle vakcinacije, bilo prve, bilo druge doze
March 7, 20214 yr Just now, gospa buba said: momak je zelen, 2x kinez, mene mrljavi mrljavi pa me prebaci na drzavni kovid19 sajt. sent from bubamoto tebe nisu ni čipovali
March 7, 20214 yr evo sam sam skenirala kod sa potvrde o vakcinaciji samo neki link očitava ed. sad ispratila taj link i lepo piše moje ime i prezime (sve na ćirilici ), u zelenom kvadratu nigde nema koju sam vakcinu primila je li to to zeleno što treba da bude ? Edited March 7, 20214 yr by dùda
March 7, 20214 yr evo sam sam skenirala kod sa potvrde o vakcinaciji samo neki link očitavapa klikni na link zeno draga! sent from bubamoto
March 7, 20214 yr 1 minute ago, dùda said: evo sam sam skenirala kod sa potvrde o vakcinaciji samo neki link očitava pa klikete klik
March 7, 20214 yr ok, kliknula na link, videla zeleni kvadrata sa mojim imenom i prezimenom ne piše koja vakcina
March 7, 20214 yr 5 minutes ago, gospa buba said: shutaj me dok venem shta se vidi kod tebe? sent from bubamoto Zelenim se zemljakinjo
March 7, 20214 yr ok, kliknula na link, videla zeleni kvadrata sa mojim imenom i prezimenom ne piše koja vakcinashta te briga koja vakcina! vazno je da je zeleno @rene sent from bubamoto