March 7, 20214 yr 29 minutes ago, beta kentauri said: strašno mi ide na živce kad slušam i čitam podjebavanja i na račun kineske vakcine i uopšte kineske medicine. kao da oni žive u ranom kamenom dobu i da nemaju veze sa životom i naukom. Uopšte je smejurija ovo izvoljevanje oko vakcine, kao prijaviš se za jednu a ostale ne dolaze u obzir. Kad neko odbija svaku vakcinu to lakše mogu da razumem nego snobove koji bi samo fajzer ili šta god. Milion puta je rečeno da su sve dobre.
March 7, 20214 yr Dosla danas komsinica kod keve i slozila neku pricu o tome kako je cula da je mnogo ljudi umrlo od vakcine. Kaze keva, nasrala sam je toliko da ima da se tusira sedam dana bez prestanka. Zadnje vreme doslo kad osobe od 80+ godina privode pameti pismene ljude u najboljim godinama.
March 7, 20214 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: Ma uopšte za sve. Jedna od nastarijih civilizacija na planeti, napravili građevinu koja se vidi sa Meseca, ima ih 1/6 ukupnog stanovništva, nuklearna i svemirska sila.. Ali Mile i Slavica po pitanju Kine ne dobacuju dalje od tlista dinala. njihov prvi praktikum iz farmakologije je napisan pre pet hiljada godina
March 7, 20214 yr On 6.3.2021. at 0:55, Svarog said: https://9gag.com/gag/a8Eoq9Q ma ako je ovaj kinez that does it for me.
March 7, 20214 yr Najbolja je priča da Evropa neće da pusti ljude koji se vakcinisali Rusom ili Kinezom da uđu. How yes no, tek tako će da se odreknu kineskih i ruskih turista i poslovnih ljudi.
March 7, 20214 yr Danas u nasu bolnicu bilo 8 prijema, nagli skok Reko mi dr sto dezura u crvenoj zoni da dodjem sad u 8 da uradim testove i preglede, al mu rekla da imam 2 paralelna slucaja u toku, jedan sa mozda izmastanim simptomima 8.dan i drugi- kontakt s 2 zarazene 3.dan pa posto za slucaj 2 je rano testirati bolje da idem za par dana al da ne prodjem kroz protokol jer onda ide automatski samoizolacija i propada mi revakcina
March 7, 20214 yr na brzom antigenskom u medigrupu bogami guzvica, to dosad nije bilo ja tradicionalno negativna. ako broje, mogli bi i za neki chasovnik lep da se otvore, kad stignemo do jubilarne cifre da li ima izgleda da npr dvaput vakcinisanim ljudima prestanu da traze testove? nekad u buducnosti... pricha li se shtogod? imalo bi smisla.sent from bubamoto
March 7, 20214 yr ili ćemo dobiti novi nakon izvršene druge vakcinacije? ili onaj prvi može da se apdejtuje kako obavljamo dozu po dozu?
March 7, 20214 yr isto piše posle prve i druge doze validated xxxxxx i zelena boja da je sve regulano skeniraj pa vidi