Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

Antitela 6.27, a margina je, 1.4.. Jel sam dobar?

Fenomenalno. Definitivno teža slika daje veći broj antitela. Tebi ne treba vakcina jedno tri godine 😁

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

17 minutes ago, Jozef K. said:

Fenomenalno. Definitivno teža slika daje veći broj antitela. Tebi ne treba vakcina jedno tri godine 😁

Pa mozda uglavnom al ne definitivno.

Pomenula drugovih 7,68 ( refer.vredn.za pozit iznad 1) a imao laksi oblik

Radjeno 5 nedelja od pojave simptoma

3 minutes ago, InvisibleLight said:

Pa mozda uglavnom al ne definitivno.

Pomenula drugovih 7,68 ( refer.vredn.za pozit iznad 1) a imao laksi oblik

Radjeno 5 nedelja od pojave simptoma

Slažem se. Definitivno mi je više uzrečica. Prava reč je uglavnom

3 hours ago, čekmeže said:

Moj ćale je u bolnici mesec dana, danas je uspeo da stoji bez držanja za krevet. Kaže da ne puštaju dok im saturacija bez maske ne pređe 90.

Joooj :sad:

Podrška ćaletu.

Takodje,podrska,

Promakao mi tvoj post @čekmeže

@čekmeže biće ćalac ko mladić

:happy:

@čekmeže

Biće to ok i mora biti!

Bivši zaraženi, kada ste počeli da se krećete po javnosti™ bez bojazni da ćete da zaražavate okolo? Nakon isteka zvanične izolacije od 14 dana ili ste čekali duže? Nisam sposobna da odlučujem, pošto se krećem između zvaničnog "može" i paranoje da "ipak možda". Svakako planiram da nastavim praksu: maske svuda i sve ostalo kao civili, kad god to bilo. 

U moje vreme je trebalo da se uradi drugi test, pa se tada čekalo na rezultate. U suštini meni je izolacija prošla posle 21-22 dana od dobijanja temperature. To je sasvim sigurno dovoljno vremena da virusa nema. 

Uglavnom kažu 14 dana od pojave simptoma ili prestanak simptoma/ temperatura plus tri dana da je dovoljno.

• Popular Post

Hvala svima na podršci i željama za oporavak. Jasno je da fizički to neće biti ista pluća, a i psiha ne može proći neokrnjena kad dve nedelje ležiš u šok sobi i gledaš kako ljudi oko tebe umiru. S druge strane čudo je da je uopšte živ i što lekar reče, njemu je sada svaki dan poklon.

samo hrabro napred, biće to sve ok

11 hours ago, Taihoskopija said:

@čekmeže

Biće to ok i mora biti!

Bivši zaraženi, kada ste počeli da se krećete po javnosti™ bez bojazni da ćete da zaražavate okolo? Nakon isteka zvanične izolacije od 14 dana ili ste čekali duže? Nisam sposobna da odlučujem, pošto se krećem između zvaničnog "može" i paranoje da "ipak možda". Svakako planiram da nastavim praksu: maske svuda i sve ostalo kao civili, kad god to bilo. 

neka novija istraživanja vele da više nisi zarazna 9 dana od pojave prvih simptoma mada je to malo zbunjujuće ako uzmemo u obzir da dosta ljudi je vuklo temperature 12 dana i više.

• 2 weeks later...

Bedan rezultat :( 

image.thumb.png.619b30599d39ddf8fbc0c8b933cbf0de.png

A kad si prelezao?

U novembru

Pravac na vakcinaciju

Background Picker
Customize Layout