January 13, 20214 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Antitela 6.27, a margina je, 1.4.. Jel sam dobar? Fenomenalno. Definitivno teža slika daje veći broj antitela. Tebi ne treba vakcina jedno tri godine 😁
January 13, 20214 yr 17 minutes ago, Jozef K. said: Fenomenalno. Definitivno teža slika daje veći broj antitela. Tebi ne treba vakcina jedno tri godine 😁 Pa mozda uglavnom al ne definitivno. Pomenula drugovih 7,68 ( refer.vredn.za pozit iznad 1) a imao laksi oblik Radjeno 5 nedelja od pojave simptoma
January 13, 20214 yr 3 minutes ago, InvisibleLight said: Pa mozda uglavnom al ne definitivno. Pomenula drugovih 7,68 ( refer.vredn.za pozit iznad 1) a imao laksi oblik Radjeno 5 nedelja od pojave simptoma Slažem se. Definitivno mi je više uzrečica. Prava reč je uglavnom
January 13, 20214 yr 3 hours ago, čekmeže said: Moj ćale je u bolnici mesec dana, danas je uspeo da stoji bez držanja za krevet. Kaže da ne puštaju dok im saturacija bez maske ne pređe 90. Joooj Podrška ćaletu.
January 14, 20214 yr @čekmeže Biće to ok i mora biti! Bivši zaraženi, kada ste počeli da se krećete po javnosti™ bez bojazni da ćete da zaražavate okolo? Nakon isteka zvanične izolacije od 14 dana ili ste čekali duže? Nisam sposobna da odlučujem, pošto se krećem između zvaničnog "može" i paranoje da "ipak možda". Svakako planiram da nastavim praksu: maske svuda i sve ostalo kao civili, kad god to bilo.
January 14, 20214 yr U moje vreme je trebalo da se uradi drugi test, pa se tada čekalo na rezultate. U suštini meni je izolacija prošla posle 21-22 dana od dobijanja temperature. To je sasvim sigurno dovoljno vremena da virusa nema. Uglavnom kažu 14 dana od pojave simptoma ili prestanak simptoma/ temperatura plus tri dana da je dovoljno.
January 14, 20214 yr Popular Post Hvala svima na podršci i željama za oporavak. Jasno je da fizički to neće biti ista pluća, a i psiha ne može proći neokrnjena kad dve nedelje ležiš u šok sobi i gledaš kako ljudi oko tebe umiru. S druge strane čudo je da je uopšte živ i što lekar reče, njemu je sada svaki dan poklon.
January 14, 20214 yr 11 hours ago, Taihoskopija said: @čekmeže Biće to ok i mora biti! Bivši zaraženi, kada ste počeli da se krećete po javnosti™ bez bojazni da ćete da zaražavate okolo? Nakon isteka zvanične izolacije od 14 dana ili ste čekali duže? Nisam sposobna da odlučujem, pošto se krećem između zvaničnog "može" i paranoje da "ipak možda". Svakako planiram da nastavim praksu: maske svuda i sve ostalo kao civili, kad god to bilo. neka novija istraživanja vele da više nisi zarazna 9 dana od pojave prvih simptoma mada je to malo zbunjujuće ako uzmemo u obzir da dosta ljudi je vuklo temperature 12 dana i više.