January 8, 20214 yr 13 minutes ago, InvisibleLight said: Znas sta mi cudno Kacio neko na fb u avgustu, isto aqualab, igg, isto elisa a navedene druge ref.vrednosti (pozitivan >6, granicno izm 4 i 6) Valjda su promenili nesto 11 minutes ago, koksy said: a i ovih ELISA testova ima različito baždarenih: već sam pisao ovde, moja ćera nakon što je prebolela koronu (blaži simptomi) imala je vrednost IgG antitela od 5,400 (nečega) a granica pozitivnosti je bila 1,400 (nečega). bilo kako bilo, ovih 7.68 je mnooooogo više od granice koja je 1 ed. ona je radila test u BioMedica u Bul.oslobođenja Ovo je odgovor. Meni je Elisa 2,735 na granici od 1,400
January 8, 20214 yr sad sam proverila, moja pomenuta drugarica imala u julu 2, pocetkom decembra 9,7 - njen muz u julu skoro 8, sad jedva 2. njen brat imao 20 i nesto, a koleginica koja je bila hospitalizovana cak preko 30 - doduse, ubrzo posle prolaska simptoma.
January 8, 20214 yr valjda je broj antitela (imuni odgovor) veci sto je ta vrednost veca. btw, kod mene nista, jedva da sam na 0.5. buba i ja najgore [emoji3]tachno cu se testirat josh 2x. mene svako zavitlava sent from bubamoto
January 8, 20214 yr Just now, gospa buba said: tachno cu se testirat josh 2x. mene svako zavitlava sent from bubamoto ha, a zamisli mene koja sam poletela da merim (i placam) nesto a bez mnogo razloga doduse, na osnovu svog primera mogu samo da pretpostavim da maske rade - bila sam definitivno u kontaktu sa desetinama pozitivnih, sto na poslu, sto u drugim okolnostima. i to ne bas samo u prolazu.
January 9, 20214 yr Glede antitela - troje poznanika koji su prelezali u julu a imali veoma nizak igg nivo na prvom testu, sad posto su im ukucani prelezali u ovom talasu, imaju visestruko jaci imuni odgovor. Ispada da je za prelezale bolje da se u nekom periodu ne cuvaju, da bi se antitela revitalizovala
January 12, 20214 yr Ja 12, ali tad su još uvek radili kontrolni test koji se radio petog dana od pozitivnog. I tad su već krenuli da izbacuju tu praksu, da slučajno ne ispadneš opet + pa da moraju još da te leče tj da im zauzimaš krevet još pet dana. Edited January 12, 20214 yr by Valkyrie
January 12, 20214 yr On 8.1.2021. at 20:58, InvisibleLight said: jel ovo 7,68 malo?(imao poc.upale pl) Ja sam imao juče 7,14. Dva meseca posle zaražavanja. Isti test, iste referentne vrednosti, čini mi se.
January 13, 20214 yr Vi koji ste ležali u bolnici, koliko dugo ste ležali?Meni bivši kolega još u bolnici, primljen 10.12 još uvek leži. Za sada može do vrata od sobe i nazad.Mislim da je individualno a i do toga koliki je priliv novo zaraženih... .... Shiit has hit the fan!
January 13, 20214 yr Moj ćale je u bolnici mesec dana, danas je uspeo da stoji bez držanja za krevet. Kaže da ne puštaju dok im saturacija bez maske ne pređe 90.