Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

13 minutes ago, InvisibleLight said:

Znas sta mi cudno

Kacio neko na fb u avgustu, isto aqualab, igg, isto elisa a navedene druge ref.vrednosti (pozitivan >6, granicno izm 4 i 6)

Valjda su promenili nesto

11 minutes ago, koksy said:

a i ovih ELISA testova ima različito baždarenih: već sam pisao ovde, moja ćera nakon što je prebolela koronu (blaži simptomi) imala je vrednost IgG antitela od 5,400 (nečega) a granica pozitivnosti je bila 1,400 (nečega).

bilo kako bilo, ovih 7.68 je mnooooogo više od granice koja je 1

ed. ona je radila test u BioMedica u Bul.oslobođenja

Ovo je odgovor. Meni je Elisa 2,735 na granici od 1,400

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

sad sam proverila, moja pomenuta drugarica imala u julu 2, pocetkom decembra 9,7 - njen muz u julu skoro 8, sad jedva 2.

njen brat imao 20 i nesto, a koleginica koja je bila hospitalizovana cak preko 30 - doduse, ubrzo posle prolaska simptoma.

valjda je broj antitela (imuni odgovor) veci sto je ta vrednost veca.

btw, kod mene nista, jedva da sam na 0.5. buba i ja najgore [emoji3]
tachno cu se testirat josh 2x. mene svako zavitlava :dry: :hihi:

sent from bubamoto

Just now, gospa buba said:

tachno cu se testirat josh 2x. mene svako zavitlava :dry: :hihi:

sent from bubamoto

ha, a zamisli mene koja sam poletela da merim (i placam) nesto a bez mnogo razloga :D

doduse, na osnovu svog primera mogu samo da pretpostavim da maske rade - bila sam definitivno u kontaktu sa desetinama pozitivnih, sto na poslu, sto u drugim okolnostima. i to ne bas samo u prolazu.

Gde je @ordi da se javi?

Živa je. Gura

Glede antitela - troje poznanika koji su prelezali u julu a imali veoma nizak igg nivo na prvom testu, sad posto su im ukucani prelezali u ovom talasu, imaju visestruko jaci imuni odgovor. 

Ispada da je za prelezale bolje da se u nekom periodu ne cuvaju, da bi se antitela revitalizovala

Vi koji ste ležali u bolnici, koliko dugo ste ležali?

10 dana, od cetvrtka uvece do sledece subote u podne

Ja 12, ali tad su još uvek radili kontrolni test koji se radio petog dana od pozitivnog. I tad su već krenuli da izbacuju tu praksu, da slučajno ne ispadneš opet + pa da moraju još da te leče tj da im zauzimaš krevet još pet dana. 

Edited by Valkyrie

On 8.1.2021. at 20:58, InvisibleLight said:

jel ovo 7,68 malo?(imao poc.upale pl)

Ja sam imao juče 7,14. Dva meseca posle zaražavanja. Isti test, iste referentne vrednosti, čini mi se.

Antitela 6.27, a margina je, 1.4.. Jel sam dobar?

Odličan

Vi koji ste ležali u bolnici, koliko dugo ste ležali?
Meni bivši kolega još u bolnici, primljen 10.12 još uvek leži.
Za sada može do vrata od sobe i nazad.
Mislim da je individualno a i do toga koliki je priliv novo zaraženih...

.... Shiit has hit the fan!

Moj ćale je u bolnici mesec dana, danas je uspeo da stoji bez držanja za krevet. Kaže da ne puštaju dok im saturacija bez maske ne pređe 90.

Background Picker
Customize Layout