Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Vec dva sata temperatura 37.5-37.8. Od ostalih simptoma sem propratne malaksalosti nista. Koliko preporucujete cekanje pre odlaska do ambulante? Pozz

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

da sam na tvom mestu išao bih u subotu ako t° ne padne u međuvremenu i/ili skoči na +38°

generalno je temperatura tela najviša uveče

glavobolja, dijareja, peckanje u grlu, čulo ukusa?

Hvala. Osim skoka pritiska, nista. 

4 minutes ago, dillinger said:

Pritisak ti je lako mogao skociti od stresa i brige.

9 minutes ago, dillinger said:

Meni kad skoči pritisak skoči i temperatura.

Sinoć sam upao u sličnu frku (i nisam merio temperaturu), jutros hladan k'o led. Svejedno, treba pratiti sve to.

Meni se vratila temperatura večeras, 38,4 :cry:

a taman sam se zaradovala što sam dobro bila ceo dan...

jel su ti juče uradili bris iz nosa i grla, ili bar zakazala test?

Ne, samo ks, igg i igm iz krvi. I rtg.

pojuri kako znaš da ti urade test na covid

Sad mi je 38.2. Jedno pitanje, dal ici u najblizu covid ambulantu ili moze jos uvek za 6k na Torlaku test? Izvinite na neupucenosti

ja da znam covid ambulanta

na nbg je u medicini rada u omld brgd

2 minutes ago, dillinger said:

Sad mi je 38.2. Jedno pitanje, dal ici u najblizu covid ambulantu ili moze jos uvek za 6k na Torlaku test? Izvinite na neupucenosti

Kažu kovid ambulanta, ali to je iz medija, ja ću da probam prvo nju ako me strefi.

@dillinger idi na covid19.rs tamo je sve pojašnjeno, a ima i neki test samoprocene

29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja da znam covid ambulanta

na nbg je u medicini rada u omld brgd

Ima i trijažna ambulanta na Starom Sajmištu, napisala sam juče 10 puta bar. Nema gužve i uz njihov papiri se ide pravo u lab u medicini rada, ne čeka se sa 150 ljudi. 

• Author
  • Popular Post

Stigao rezultat, test je negativan. A što se tiče malarije juče ceo dan bez temperature i misle da me puste kući u ponedeljak ujutru.

Background Picker
Customize Layout