January 4, 20214 yr oko 1800. ocesh pojedinachno na 'broj' ocesh djuture na plusminus.sent from bubamoto
January 4, 20214 yr 13 minutes ago, gospa buba said: shta sam podvodila - podvodila sam, ja antitela zvanicno vishe nemam. toliko o tome sent from bubamoto vise sam od tebe ocekivala
January 4, 20214 yr i ja sam ima struja mislenja kilav kovid kilav imunitet a ima i struja da je posle 3 meseca svakako caosent from bubamoto
January 4, 20214 yr nije 3 meseca sigurno. ozbiljnost bolesti svakako ima uticaja. ima i taj, jos nedovoljno istrazen deo o t celijama... uglavnom, negde sam procitala da dosadasnja praksa pokazuje otprilike 1,3% reinfekcija - gde i kada, nemam pojma. kako god, evo tebe opet nazad medju vaksere
January 4, 20214 yr Ma daj. A koliko je prošlo? Govna antitela, ali možda su sad glavne te T-ćelije ili neki diskretni heroji tog tipa.
January 4, 20214 yr malo jache od 2 meseca od fantomskog zarazavanja. beda bozija [emoji38]ol:sent from bubamoto
January 4, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: shta sam podvodila - podvodila sam, ja antitela zvanicno vishe nemam. toliko o tome sent from bubamoto Da li si bila PCR pozitivna?
January 4, 20214 yr @gospa buba, ko zna šta je tu bilo lažno, nešto očigledno jeste, to je baš prekratko vreme trajanja a zbilja, šta li je sa @ordi, nema je čini mi se već nekoliko dana ajd orderka ne zavitlavaj se nego se javi vidi da se ne brinemo
January 4, 20214 yr Da li si bila PCR pozitivna?ne, samo sam imala antitela, a sada nemala. kakogod, eto me opet kazu da nije neuobichajeno.sent from bubamoto