Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Da, jednom dnevno onu konjsku dozu 5 dana, vitamin C i D. 

• Replies 8k
  • Views 768.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ordi, devojko, samo odmaraj i nalivaj se tecnoscu, a moras i da jedes malo. Bice sve ok to, drz se [emoji173]

Nemojte da mi se smejete, pijem Fantu ko poludela :lolol:

A da odmaras malo? :D

Merenje temperature, toalet, i horizontala... ujutro nema ustajanja pre 9 :D  u pola 10 izvestaj o stanju temperature :D

Srecnija nova 2021 godina svima

On 31. 12. 2020. at 21:54, ordi said:
Nemojte da mi se smejete, pijem Fantu ko poludela [emoji38]ol:
I ja sam provalio da mi se najviše pije koka kola kad sam bolestan ili mamuran ili kad mi je muka, apsolutno ništa drugo mi ne treba osim nje :D
  On 31. 12. 2020. at 21:54, ordi said:

Nemojte da mi se smejete, pijem Fantu ko poludela :lolol:

Ne računa se ako ne podriguješ :dry:

On 31. 12. 2020. at 14:47, ordi said:

Da se dodam na spisak

Upalu pluća nemam, ali mi zato već 4 dana bubnji u glavi, temp je 37.5 i nemam apetit. Pijem Hemomicin preventivno.

Pazite se :heart:

E isto, samo što mi se raspada grlo i bole me sinusi od danas i ta 37 nešto do 5 temperatura dva-tri dana i glavobolja i osećaj kao da me neko tukao lopatama po telu.  Negativan mi je onaj prvi brzi test, čekam rezultate PCR, pa da se odluči da li da snimaju pluća. Saturacija super, KS super. Ne znam.

Kažu ljudi u kovid ambulanti da ima manje ljudi ovih dana i to je ok. ❤️

Nisam lekar ali snimak pluća obavezno. Testovi su kurac, ljudi sa negativnim testom imaju obostrane upale pluća.

ne daj se @ordi

On 31. 12. 2020. at 23:25, Milosh76 said:

A da odmaras malo? :D

Merenje temperature, toalet, i horizontala... ujutro nema ustajanja pre 9 :D  u pola 10 izvestaj o stanju temperature :D

Srecnija nova 2021 godina svima

Evo, legla sam u 4, ustala u 9 :blush:

Jutros bez glavobolje jeeeeej

On 31. 12. 2020. at 23:45, mraki said:

Ne računa se ako ne podriguješ :dry:

Podrigujem, ko ka kaže da ne  :rolf:

On 31. 12. 2020. at 20:16, ordi said:

Da, jednom dnevno onu konjsku dozu 5 dana, vitamin C i D. 

Drz se tzarice !

citao neke ruse pre neki dan, selen & cink & vitamin D3 su sveto trojstvo suplemenata, ne moze da odmogne sigurno

edit: i kao preventiva i kao pomoc imunitetu ako si vec zakacila

Edited by Caligula

svaka riba će promeniti pol koliko pišamo antibiotike :tongue:

Uzimam Natural Wealth kalcijum + magnezijum + cink, C vitamin, D vitamin, gvožđe... Malo li je? :lolol:

brz oporavak ordi i taihoskopiji!

On 1. 1. 2021. at 0:14, Taihoskopija said:

E isto, samo što mi se raspada grlo i bole me sinusi od danas i ta 37 nešto do 5 temperatura dva-tri dana i glavobolja i osećaj kao da me neko tukao lopatama po telu.  Negativan mi je onaj prvi brzi test, čekam rezultate PCR, pa da se odluči da li da snimaju pluća. Saturacija super, KS super. Ne znam.

Kažu ljudi u kovid ambulanti da ima manje ljudi ovih dana i to je ok. ❤️

drž se

Background Picker
Customize Layout