December 29, 20204 yr On 27.12.2020. at 5:07, renne said: Umro editin tetak sahrana tek 1.1. Saučešće :(
December 29, 20204 yr Pitanje, da li ima neko sličan problem... preležala covid još davnih dana (mesec i nešto) ... miris i ukus mi se vratili na nekih 60 do 70 posto uploada, još se tegli, i odnedavno (čitaj jedno dve nedelje) imam neki metalni aftertejst u ustima konstantno, posebno kad namirnice nisu nešto bogate ukusom?
December 30, 20204 yr https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/481/zdravlje/4201662/smrad-simptomi-dugotrajni-kovid.html @hansolo Edited December 30, 20204 yr by kipo
December 31, 20204 yr Popular Post Da se dodam na spisak Upalu pluća nemam, ali mi zato već 4 dana bubnji u glavi, temp je 37.5 i nemam apetit. Pijem Hemomicin preventivno. Pazite se
December 31, 20204 yr sad si nashla spavaj!otkad znam da vishe nemam kovid imam i temperature svaki chas i pun kikiriki kakvih ocesh simptoma polovinu smatram da izmishljam budi dobra i nemoj da se sekirash sent from bubamoto
December 31, 20204 yr U nas gospođa prošla sa 5 dana temperature ~38, glavobolja & malaksalost, bolovi u mišićima i to je to. Svi smo pili hemomicin 5 dana, cink, vitamini i tako to, strogo izolovanje, maske i asepsolizam u kuhinji i kupatilu i qc qc qc, čini se da je to to, makar za sad. U nedelju (!) ima zakazan kontrolni rentgen i serološki test, ako je sve ok u ponedeljak na šljaku. Realno, najteže nam je palo što nismo viđali unuku skoro mesec dana
December 31, 20204 yr Da se dodam na spisak Upalu pluća nemam, ali mi zato već 4 dana bubnji u glavi, temp je 37.5 i nemam apetit. Pijem Hemomicin preventivno. Pazite se [emoji813]Drži se!Nadam se da hemomicin piješ po preporuci doktora. .... Shiit has hit the fan!