Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Saučešće :(

• Replies 8k
  • Views 766.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

saučešće, edit i rene :(

On 27.12.2020. at 5:07, renne said:

Umro editin tetak

sahrana tek 1.1.

Pitanje, da li ima neko sličan problem... preležala covid još davnih dana (mesec i nešto) ... miris i ukus mi se vratili na nekih 60 do 70 posto uploada, još se tegli, i odnedavno (čitaj jedno dve nedelje) imam neki metalni aftertejst u ustima konstantno, posebno kad namirnice nisu nešto bogate ukusom?

• Popular Post

Da se dodam na spisak

Upalu pluća nemam, ali mi zato već 4 dana bubnji u glavi, temp je 37.5 i nemam apetit. Pijem Hemomicin preventivno.

Pazite se :heart:

Drzi se i cuvaj se.. Dosta tecnosti, vitamina, odmaranja..

Drži se orderka

Uh bre

drž se

Samo i odmaram :D

Mada slabo spavam zbog tih glavobolja

drž se

sad si nashla dry.png

spavaj!

otkad znam da vishe nemam kovid imam i temperature svaki chas i pun kikiriki kakvih ocesh simptoma isuse.gif

polovinu smatram da izmishljam :dry:

budi dobra i nemoj da se sekirash :)

sent from bubamoto

U nas gospođa prošla sa 5 dana temperature ~38, glavobolja & malaksalost, bolovi u mišićima i to je to.

Svi smo pili hemomicin 5 dana, cink, vitamini i tako to, strogo izolovanje, maske i asepsolizam u kuhinji i kupatilu i qc qc qc, čini se da je to to, makar za sad.

U nedelju (!) ima zakazan kontrolni rentgen i serološki test, ako je sve ok u ponedeljak na šljaku.

Realno, najteže nam je palo što nismo viđali unuku skoro mesec dana :blush:

Da se dodam na spisak
Upalu pluća nemam, ali mi zato već 4 dana bubnji u glavi, temp je 37.5 i nemam apetit. Pijem Hemomicin preventivno.
Pazite se [emoji813]
Drži se!
Nadam se da hemomicin piješ po preporuci doktora.

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout