Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

5 hours ago, desboj said:

I nas bacilo sa 6 na 12 sati smene. Dajem do ponedeljka fore da se vratimo na 24h dežurstva.

Ne postoji višak prostora, nema rupe, sve je popunjeno nečim. Izliv nije u plućima nego u plućnoj maramici i nije znak korone.

I da se nadovežem na ovo - može da bude i fibrozno tkivo - nešto slično ožiljku, čim je srce povučeno, onda sigurno postoji neka adhezija koja ga vuče

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

7 hours ago, Lezilebovich said:

Mozda bi bilo dobro da samo steins i forumasi sa koronom pišu na ovoj temi, a da ostali daju podršku i ne zagusuju temu laickim savetima... 

Saglasni. Prebacili smo neke postove na druge teme. Ovde dajemo prioritet našim hrabrim koleginicama i kolegama koji se rvaju sa dušmaninom.

Jutarnji izvestaj iz vizite: temperatura mi seta od 37.5 do 38.1, culo mirisa i ukusa su tu. Ni glo me vise ne boli niti mi je zapusen nos.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ti si na bolničkom lečenju?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Jutarnji izvestaj iz vizite: temperatura mi seta od 37.5 do 38.1, culo mirisa i ukusa su tu. Ni glo me vise ne boli niti mi je zapusen nos.

Cera, zena?

Drugi simptomi? Imate li dijareju, kazu jos jedan cest simptom kod ovog virusa? Malaksalost, bolovi u misicima?

Dovoljno sto na ovu vrucinstinu imate visoke T, a gde je ostalo-.-

Ma salim se tek sam kad sam okacio post shvatio da ce ljudi ozbiljno shvatiti. U izolaciji sam u babinom i dedinom stanu.

Cera, zena?

Drugi simptomi? Imate li dijareju, kazu jos jedan cest simptom kod ovog virusa? Malaksalost, bolovi u misicima?

Dovoljno sto na ovu vrucinstinu imate visoke T, a gde je ostalo-.-

Cera mi je imala zapusen nos od nedelje ali nista temp. Zena nista.

Nemam dijareju nemam bukvalno nijedan simptom sem temp. Bole me ledja dole a to je pretpostavljam od lezanja.

Identično kod mene. Doduše grebucka grlo i dalje, ali manje. I retko se nakašljem. Ali to je to od 37 sa 4 do 38 sa 3.

Rad oko srca u BG rade Dedinje i klinički. VMA se pravi mrtav, svi ostali se vraćaju u kovid sistem, plus Bežanija.

1 minute ago, desboj said:

Rad oko srca u BG rade Dedinje i klinički. VMA se pravi mrtav, svi ostali se vraćaju u kovid sistem, plus Bežanija.

da ne znaš ko radi PTBD u Beogradu trenutno. 

Imam kritičnog pacijenta a ne mogu da stignem da ga radim pa moram da ga šaljem negde

11 hours ago, Valkyrie said:

dete, desti? esmo rekli da se javljate redovno! :dry:

• Popular Post
10 minutes ago, aram said:

dete, desti? esmo rekli da se javljate redovno! :dry:

Evo me, odmaram. Bolje sam nego juče, popila sam dve doze antibiotika, nemam temperaturu (mada sam sinoć imala). 

Popustilo me stezanje u grudima, možda i psihološki ali ipak ja verujem u penicilin :heart:

Ne znam kada ću i da li ću dobiti konačnu potvrdu ili negaciju korone, samo da sad lepo prezdravim pa nije ni bitno. 

Mnogo hvala svima na podršci, posebno @steins na trudu i angažmanu oko nas tuberana. Znam da je apel kliše ali čuvajte se ljudi. 

3 hours ago, Moća said:

Bole me ledja dole a to je pretpostavljam od lezanja.

Ili si u izolaciji s Ronom Dzeremijem.:D

Ili si u izolaciji s Ronom Dzeremijem.[emoji3]
Pu, pu daleko bilo [emoji23]

1 hour ago, steins said:

da ne znaš ko radi PTBD u Beogradu trenutno. 

Ne znam ko radi ali znam koga da pitam. Sutra je šef na poslu.

Background Picker
Customize Layout