Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Zar hemomicin moze bez recepta da se uzme? 

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ne može
Rekoh, ja nabavio u bih, kevin partner je medicinski radnik, pa onda svašta može

Ja vam nisam javio da sam postao koronas. Sem on malaksalosti i temperature do 37.5 imao sam i tu neku senku na plućima. Dali su mi klacid da pijem i pre nego što sam otišao na PCR test. Posle dan, dva mi je već sve bilo ok, ovaj klacid pijem još sutra i prekosutra. Onaj bol koji sam osećao u plućima na jači udisaj je nestao.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

ljudi bre kolko vas je!?

sent from bubamoto

Kolko oces mi mu dodjemo kao horda zombija.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jbt, držite se ljudi.

Javljajte se redovno na raport

E a taj gubitak ukusa/mirisa kako se to manifestuje?
Ono utrne ti jezik ili kako?

.... Shiit has hit the fan!

ma jok, koa kad imaš jaču prehladi pa ti se zapuši nos

samo što sada nos nije zapušen, a ne osetiš ništa

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

E a taj gubitak ukusa/mirisa kako se to manifestuje?
Ono utrne ti jezik ili kako?

.... Shiit has hit the fan!

prosto ne osecas mirise, a posledicno ni ukus hrane.

• Author

Dodati u naslov i protiv malarije. Pre 10 minuta vidim 3 ujeda, izgledaju kao od komarca. Srećom posle 5 minuta ga nađem i ubijem, pun krvi. Srbijo bezbedna si 😁 za sada 😁 .

• Popular Post

Moj nalaz na antitela je negativan. Krvna slika savršena, saturacija 98. Ipak, zbog nekog "konsolidacija" dela na rtg nalazu me dr sa sajmišta poslao na bežanijsku kosu da me pogleda infektolog kojeg ovde NEMA :lolol:

Ipak su se sažalili na mene i kao primiće me ali sedim u nekom žbunju 200 metara od ulaza, odvojili mi od pozitivaca (svi ovde su poz) 

Ne znam dal da se smejem ili plačem od muke. 

Hvala svima na rečima podrške, ne da mi forum više da mećem peharčiće. 

Edited by Valkyrie

1 hour ago, Mos said:

@steins da li je pad saturacije definitivni znak za uzbunu? Ako se ne paniči kod gubitka čula ukusa/mirisa i temperature do 37.5, da li je pad saturacije na recimo 96% znak da se stanje pogorsava?

Jeste. 96% nije strašno, toliko ima otprilike svaki uspešniji pušač :D

Ispod 94% se treba zamisliti, ispod 90% ne valja 

1 hour ago, Valkyrie said:

Puno ti hvala. Još ne, čekam da mi daju eventualno. Nisu mi merili sat jer sam na stetoskopu zvučala ok. Evo me sad opet na sajmištu, čekam  nalaz krvi 

A temperatura? Krvna slika? 

Zamoli da ti urade i saturaciju

Just now, steins said:

A temperatura? Krvna slika? 

Zamoli da ti urade i saturaciju

Brate, pa procitaj post odmah iznad tvog.:D

3 minutes ago, Valkyrie said:

Moj nalaz na antitela je negativan. Krvna slika savršena, saturacija 98. Ipak, zbog nekog "konsolidacija" dela na rtg nalazu me dr sa sajmišta poslao na bežanijsku kosu da me pogleda infektolog kojeg ovde NEMA :lolol:

Ipak su se sažalili na mene i kao primiće me ali sedim u nekom žbunju 200 metara od ulaza, odvojili mi od pozitivaca (svi ovde su poz) 

Ne znam dal da se smejem ili plačem od muke. 

Hvala svima na rečima podrške, ne da mi forum više da mećem peharčiće. 

Bravo! Samo mi se taj izliv desno ne dopada, ali moguće je i da je grafiju očitavao neki mladji kolega koji je plašljiviji. :D

Ako imaš u JPGu pusti mi snimak

1 minute ago, harper said:

Brate, pa procitaj post odmah iznad tvog.:D

Uopšte nisam registrovao, preumoran sam - radim 18sati pa 18 sati odmaram pa u krug, ne vidim belu mačku. 

Background Picker
Customize Layout