June 26, 20204 yr 3 hours ago, Gradina said: Objasni + ili - Ne znam pravo da ti kazem, videcemo kad krene sezona, ali ne mislim da je ista losiji od Subotica.. svakako bolje ovakva pojacanja nego li Meleg i slične kombinacije... dobro je sto se čini mi se ranije nego prosle sezone dovode igrači, vec imamo dvojicu novajlija a pripreme nisu ni krenule... neko je rekao i slazem se sa tim da cemo lakse da dovodimo igrače nego li inače zbog situacije u svetu i kod nas ( barem se nadam) Edited June 26, 20204 yr by zikaPantelej
June 26, 20204 yr Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji .
June 26, 20204 yr Moze Rema da sprema sta hoce, ako ne bude bilo "podrske" dzaba... Videcemo vec u toku naredne nedelje kakve su nam realne ambicije za sledecu sezonu. Gavric ce sigurno uvek dati 120% svojih mogucnosti, a i mislim da ce da mu legne nas juznjacki temperament, tako da bice to dobar spoj. Ako bih ga poredio sa nekim, onda Aca c iz malo mladjih dana.
June 26, 20204 yr Author Ma volio bi Acu c oridzinal iz starijih dana da se vrne, ako se nisu bas raskantali tvrdo sa upravu... Ono, ipak ovde pripada. Da odradi tu sezonu.
June 26, 20204 yr 5 hours ago, martick said: Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji . Jedino taj strani ne znam ko je . Ovog povratnika i mladjeg znam koji su. Povratnik ok . Mladji .. . Pa i nije nešto. Kad mlad igrač menja klubove znači da ima neki problem. Ili je visoko leteo , pa preletaow, pa pada na nas. Ti mi se ne dopadaju. Jos kad kazu pa zavrsio Zvezdinu /Partizanovu školu. Rodjo ostani si i na fakultet tamo . Sami imamo svoju školu svoje djake.
June 26, 20204 yr 6 hours ago, martick said: Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji . Taj talentovani mladji kao ovaj Sekula preskočio Nis otisao kod jednog blizanca pa kod drugog pa se sad setio nas. Da me zajebete sa takvi . Ne bi me cudilo da ne znam sta se radi. Nego ovako . MOZE AL UGOVOR NA MINIMUM 4 GODINE DA POTPISE.
June 27, 20204 yr Turim vas na cvetka svi odred sa sredne ime "ja znam, al vam ne mogu kažem"Sent from my MI 6 using Tapatalk
June 27, 20204 yr 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Turim vas na cvetka svi odred sa sredne ime "ja znam, al vam ne mogu kažem" Sent from my MI 6 using Tapatalk Silno se ispricase o pojacanjima.
June 27, 20204 yr 6 hours ago, W.F.C. said: Rekli nam da znaju, to je vazno. Nije fer FKRN ima direktora . Što ( Ne ) čovek da demantuje po medijima , što da povlači textove.
June 30, 20204 yr https://direktno.rs/sport/fudbal/284144/fss-ugurao-slogu-iz-kraljeva-u-prvu-ligu.html Evo šanse da se ekipa vrati rodnom kraju. Pa nek se takmiče u PLS . Daj bože jer bez njih se može.
June 30, 20204 yr http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/99108/jug-stanojev-nije-dobio-sansu-u-zvezdi-odlazi-iz-kluba Ovo bi bilo pojacanje, i igracki i kasnije finansijski!
July 2, 20204 yr Dakle Zlatibor pa Vrnjacka banja...i realno sva 4 protivnika po meri! Dobra su i ova 4 nova momka..