zikaPantelej Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 (edited) 3 hours ago, Gradina said: Objasni + ili - Ne znam pravo da ti kazem, videcemo kad krene sezona, ali ne mislim da je ista losiji od Subotica.. svakako bolje ovakva pojacanja nego li Meleg i slične kombinacije... dobro je sto se čini mi se ranije nego prosle sezone dovode igrači, vec imamo dvojicu novajlija a pripreme nisu ni krenule... neko je rekao i slazem se sa tim da cemo lakse da dovodimo igrače nego li inače zbog situacije u svetu i kod nas ( barem se nadam) Edited June 26, 2020 by zikaPantelej
martick Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji .
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Moze Rema da sprema sta hoce, ako ne bude bilo "podrske" dzaba... Videcemo vec u toku naredne nedelje kakve su nam realne ambicije za sledecu sezonu. Gavric ce sigurno uvek dati 120% svojih mogucnosti, a i mislim da ce da mu legne nas juznjacki temperament, tako da bice to dobar spoj. Ako bih ga poredio sa nekim, onda Aca c iz malo mladjih dana.
W.F.C. Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 Ma volio bi Acu c oridzinal iz starijih dana da se vrne, ako se nisu bas raskantali tvrdo sa upravu... Ono, ipak ovde pripada. Da odradi tu sezonu.
Gradina Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 5 hours ago, martick said: Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji . Jedino taj strani ne znam ko je . Ovog povratnika i mladjeg znam koji su. Povratnik ok . Mladji .. . Pa i nije nešto. Kad mlad igrač menja klubove znači da ima neki problem. Ili je visoko leteo , pa preletaow, pa pada na nas. Ti mi se ne dopadaju. Jos kad kazu pa zavrsio Zvezdinu /Partizanovu školu. Rodjo ostani si i na fakultet tamo . Sami imamo svoju školu svoje djake.
Samotepratimo Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 6 hours ago, martick said: Cuo sam da Rema sprema 3 top pojacanja, vreme ce pokazati da li sam bio u pravu.... jedan poznati strani fudbaler,jedan nas povratnik i jedan talentovani mladji . Taj talentovani mladji kao ovaj Sekula preskočio Nis otisao kod jednog blizanca pa kod drugog pa se sad setio nas. Da me zajebete sa takvi . Ne bi me cudilo da ne znam sta se radi. Nego ovako . MOZE AL UGOVOR NA MINIMUM 4 GODINE DA POTPISE.
Rumpelstiltskin Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Ok. Imena ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Turim vas na cvetka svi odred sa sredne ime "ja znam, al vam ne mogu kažem"Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Turim vas na cvetka svi odred sa sredne ime "ja znam, al vam ne mogu kažem" Sent from my MI 6 using Tapatalk Silno se ispricase o pojacanjima.
Gradina Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 6 hours ago, W.F.C. said: Rekli nam da znaju, to je vazno. Nije fer FKRN ima direktora . Što ( Ne ) čovek da demantuje po medijima , što da povlači textove.
Samotepratimo Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 https://direktno.rs/sport/fudbal/284144/fss-ugurao-slogu-iz-kraljeva-u-prvu-ligu.html Evo šanse da se ekipa vrati rodnom kraju. Pa nek se takmiče u PLS . Daj bože jer bez njih se može.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/99108/jug-stanojev-nije-dobio-sansu-u-zvezdi-odlazi-iz-kluba Ovo bi bilo pojacanje, i igracki i kasnije finansijski!
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Dakle Zlatibor pa Vrnjacka banja...i realno sva 4 protivnika po meri! Dobra su i ova 4 nova momka..
Recommended Posts