levi Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Just now, Ted said: ako se ne varam ovog Lazića je na klupi Zvezde nasledio upravo Radonja. ili grešim? bio je Vukoičić između
goofs Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Nije, Vlada Vukoicic je bio izmedju. Kad smo kod istog - gde je, sta radi, jel slobodan?
harper lee Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 1 minute ago, Ted said: ako se ne varam ovog Lazića je na klupi Zvezde nasledio upravo Radonja. ili grešim? Mislim da gresis ali se ne secam najbolje. Lazic je dobio nogu na pocetku sezone posle dva vezana poraza, Radonjic je dosao pred zavrsnicu lige. Da ga jebes ne mogu da se setim ko je izmedju njih dvojice vodio tim tako da si mozda i u pravu.
goofs Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Ja Lazica pamtim odavde, ruznu proslost buducnost sam mu oprostio
Nikodije Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 (edited) "rasko, treba nam inicijativa", cuveni tajmaut na -20 u zadru. vidjam cesto milivoja u mom kraju, ocigledno mi je komsija, drago mi je sto se vraca na veliku scenu na nekoliko dana. Edited October 30, 2020 by Nikodije 2
Ted Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 1 minute ago, harper said: Mislim da gresis ali se ne secam najbolje. Lazic je dobio nogu na pocetku sezone posle dva vezana poraza, Radonjic je dosao pred zavrsnicu lige. Da ga jebes ne mogu da se setim ko je izmedju njih dvojice vodio tim tako da si mozda i u pravu. rekoše momci da je Vukoičić bio tom periodu ajde pa nek nas Ostoja iznendi nekom fotkom na tw ili instagramu, kao sa Trinkijem.....ono kao on i Erik Spolstra, kafić, pregovori
Lord Stef Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 (edited) Ode Scepo. Zeleo sam da uspe, jedan od omiljenijih igraca tih sezona, pamticu ga po dugoj dvojci u Vrscu i performansu u finalu EP u Turskoj, a ne po ovih par meseci. e: i 40 poena Uralu, naravno. Edited October 30, 2020 by Lord Stef
copkillah Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 10 minutes ago, BWA said: Lazić 😅 ovo je prejako pa ko da nas vodi protiv Igokee? 1
Ted Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 (edited) od svih mogućih i zamislivih ishoda sa ovakvim kockanjem, ovaj je bio najrealniji krivica je na upravi, Vlado je tu najmanje grbav sve u svemu izgubili smo nekoliko meseci bez potrebe i sad debelo kaskamo za konkurencijom Edited October 30, 2020 by Ted
Nikodije Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 oba pomocna trenera kkp imaju koronu, zato je uskocio milivoje
Nikodije Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 ako bi vezao dva kola, ostao bi duze nego u zvezdi.
ToniAdams Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 15 minutes ago, Ted said: od svih mogućih i zamislivih ishoda sa ovakvim kockanjem, ovaj je bio najrealniji krivica je na upravi, Vlado je tu najmanje grbav sve u svemu izgubili smo nekoliko meseci bez potrebe i sad debelo kaskamo za konkurencijom +1 zao mi je kad ovako glupo potrosimo neke gotivne likove
*edited by mod Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Ako cemo lokalne onda Radonja pa da bar bude full zabava dok Žoc odmori. Od stranaca beše Fredi Haus trenira neki High School u Americi?
Recommended Posts