Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Karma is a beach...

Imao si trenera imao si sistem. Bilo ti skupo da dovedeš dva - tri igrača? E pa sada ćeš da plaćaš Šćepu, novog trenera, njegovu želju (doselekciju) i plus ćeš morati da uručiš par otkaza igračima. A novi trener ti ne može garantovati da neće ispasti iz eurokupa, dovoljan je još samo jedan poraz i .... provalija.

Glupavo napredno govno..

A-Ti.jpg

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Posted

Kako cemo dalje bez Stephona, pitanje je sad?

Posted
50 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mislim da nikad nisam video toliko za vreme jednog meča. Je li bilo desetak?

Ne znam ali delovalo je tako. Partizan je u prvom poluvremenu, toliko sam gledao, imao ukupno 13 izgubljenih lopti. Koliko od njih je bilo na prvom pasu ne znam, delovalo je da ih ima zaista previse.

Posted
8 hours ago, napadaj said:

ElclAFrXYAEkXSl?format=png&name=small

Pa dobro... ovako su odrastali i drugari sa susednog topika, vid' ih samo danas.

• Haha 1
Posted

Ali Scepa koji se posle utakmice u, maltene, istoj recenici posrao po svojim igracima i uzeo svu krivicu na sebe:isuse:

Posted
13 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Kako cemo dalje bez Stephona, pitanje je sad?

Iskoristio bih priliku da se u ime navijača Partizana sa foruma zahvalim klubu Burg, igračima, trenerima, navijačima, tetkicama, obezbeđenju, rukovodstvu, osnivačima kluba, svim građanima istoimenog mesta, kantonu, regionu i celoj Francuskoj. Hvala vam i svi vas mnogo volimo.

Više je Anđušić učinio sada za Partizan nego mnogi u klubu u poslednjih nekoliko godina.

• +1 1
Posted

Kad smo vec kod trenera Burga, koliko li kosta onaj Savovic?

Posted (edited)
17 hours ago, BlackGeorge said:

Karma is a beach...

Imao si trenera imao si sistem. Bilo ti skupo da dovedeš dva - tri igrača? E pa sada ćeš da plaćaš Šćepu, novog trenera, njegovu želju (doselekciju) i plus ćeš morati da uručiš par otkaza igračima. A novi trener ti ne može garantovati da neće ispasti iz eurokupa, dovoljan je još samo jedan poraz i .... provalija.

Glupavo napredno govno..

tintoreto je dobijao sve igrace koje je hteo.. dulou se nije ni 30% ucinjavalo sa zahtevima koliko je tintoretu..

tako da je teska nebuloza da je otisao posto nije dobio 2-3 igraca, cak nije ni otisao za vise para.. otisao je jer je bayern vezan™ za el, i sto je ozbiljniji i stabilniji projekat™..:fantom:

Edited by Shaq
Posted

Pored živog i debelog Džileta uzeti Filipovskog je nebuloza.

Posted

ne moze dzirlo, ima podcast

a sta fali filipovskom?

Posted
13 minutes ago, Joe D said:

ne moze dzirlo, ima podcast

a sta fali filipovskom?

Realno, nije se brukao do sada.

Ali nije dovoljno blizu timu i klubu usred sezone; ne poznaje odnose, pitanje kako će proceniti mogućnosti tima koji ima dosta rezervi u sebi. Trebaće vremena da se saživi sa timom, a nama gori. Džile može da uskoči odmah.

Posted

Ova sezona je otpisana, pa je svejedno ko ce biti novi trener..

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...