Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, napadaj said:

ElclAFrXYAEkXSl?format=png&name=small

Celicenje...deo grobarizma.

Ceka ga jos puno ovakvih veceri izazvanih sto FK sto KK sekcijom.

Zavidim mu :)

Posted

da, ako fk i kk sekcija budu postojali....a kako je krenulo....

Posted

Nek se teraju u kurac ako buse, a igraju kao da buse.

U svakoj utakmici se u prvom poluvremenu postuje socijalna distanca u odbrani, niko ne prilazi na dva metra protivnku, pa Andjusic izgleda kao Harden, a Pelos kao Hakeem. U drugom poluvremenu su nesto kao i odigrali, ali protivnik je vec bio razigran, nisu upali neki kljucni sutevi, plus sudije nisu dozvolile da posle one setnje odjednom krenemo da peglamo odbranu.

CMM je ozbiljna kesa. Od pocetka sezone mu upada step back trojka u nenormalnom procentu i on opet izgleda kao smece od igraca. Ball stopper, koji gusi svaki protok lopte i nista ne moze da iskreira. Ballhandling mu je grozan, a cuvenog prodora i tranzicije nigde. Partizan mnogo bolje izgleda kad je Gordic na pleju.

• +1 1
Posted

Ko je Lukić? Nemoj Džileta lebati. On jeste veliki grobar, ali i on je ograničen, jebi ga.

Treba dovesti nekog ozbiljnog stranog trenera, ne ove domaće polutane.

Posted
2 minutes ago, Tresko said:

Ko je Lukić? Nemoj Džileta lebati. On jeste veliki grobar, ali i on je ograničen, jebi ga.

Lukić je ozbiljan trener. Trenirao Nižnji u vrijeme kad su igrali EL, nakon toga Banvit, pa se opet vratio u Nižnji. Dugo je u Rusiji, moguće da u posljednje vrijeme malo i stagnira. U svakom slučaju gore od ovog ne može.

Posted (edited)

treba pokusati jos neki eksperiment. recimo da postavimo vaterpolo ili rukometnog trenera. igor milanovic mozda. legenda.

ili nekog bivseg kosarkasa ali koji je bio bulja, ne legenda. duvnjak, borovnjak, sevalije koton. nekada u takvima cuci trenerski genije.

izbegavati kosarkaske trenere, narocito ove iskusnije.

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Tresko said:

za stranca sam i ja ali ne nekog ludviga

ili onog spanca sto je sjebao cedevitu i barsu.

dzile je tu, nema angazman. on je dobar za ovakve prosecne ekipe.

sve u svemu nema nista od ove sezone. u prosloj smo imali dve dobre prilike ali jebeni kovid

Posted (edited)

"Da li su nam čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, pričama, na Instagramu, udaranju u srcu. Kao ja sam Partizanovac, ja sam "grobar". Ne, ne... Teren je merilo koliko se voli klub".

"Oslabljeni smo od početka, nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača i svi su oni prvotimci i nisu slučajno tu. Ako trener ne valja ili nije taktički potkovan, je l' može trener da se bori, da više voli klub na terenu nego igrači? 13 izgubljeni lopti? Znate šta to govori? Dekoncetricija, potcenjivanje protivnika, očekuješ da će neko pustiti da mu daš koš. To Lejkersi sebi ne mogu da dozvole. Svu kirivicu na sebe, bez ikvakvih problema. Klub će odlučiti da li ću ići, mirna mi je savest. Ali, opet kažem... Ako je teren merilo, onda je teren pokazao koliko se voli klub", kaže Šćepanović i zaključuje:

"Ja ću uvek stati iza igrača, bez problema, sve kritike ću na sebe. Nikakav problem, nisam čovek koji beži, koji odustaje. Jer trener najviše kriv, jeste, ali moramo da takozvani "patriotizam" prema klubu kako se ispoljava."

:violin:

Sramotna izjava. Ovo je trebalo da govori igračima u poluvremenu, a ne novinarima na konferenciji.

Edited by napadaj
Posted

Majko mila...prvo popljuje igrače pa onda kaže kako je spreman da stane iza njih.

Posted

verovatno mu je jasno da ide. 

jebiga. zao mi je sto smo postali govnjivi klub. limar cuti. obicno laprda i daje optimisticne izjave.

sjebali smo jos jednu legendu. scepanovic je nasa legenda novog doba i treba biti fer i prema njemu. 

nismo klub koji smo bili otkad je oteran dujan i u tome je sav problem

• +1 1
Posted

Šćepanović se nije snašao ali ovo što rade igrači je sramotno. Sramotno. Ako ode Šćepa jedina realna zamisao koja meni pada na pamet da ima logike je Vlado Jovanović. Naš naravno. Mada sumnjam kako se ova grupa građana ponaša ove sezone da bi im i gonič robova pomogao. 

One prve pasove još nisam video, pa pričam sa drugarom malopre, ovo naši pioniri u14 ne rade.

• +1 1
Posted
46 minutes ago, napadaj said:

"Da li su nam čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, pričama, na Instagramu, udaranju u srcu. Kao ja sam Partizanovac, ja sam "grobar". Ne, ne... Teren je merilo koliko se voli klub".

"Oslabljeni smo od početka, nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača i svi su oni prvotimci i nisu slučajno tu. Ako trener ne valja ili nije taktički potkovan, je l' može trener da se bori, da više voli klub na terenu nego igrači? 13 izgubljeni lopti? Znate šta to govori? Dekoncetricija, potcenjivanje protivnika, očekuješ da će neko pustiti da mu daš koš. To Lejkersi sebi ne mogu da dozvole. Svu kirivicu na sebe, bez ikvakvih problema. Klub će odlučiti da li ću ići, mirna mi je savest. Ali, opet kažem... Ako je teren merilo, onda je teren pokazao koliko se voli klub", kaže Šćepanović i zaključuje:

"Ja ću uvek stati iza igrača, bez problema, sve kritike ću na sebe. Nikakav problem, nisam čovek koji beži, koji odustaje. Jer trener najviše kriv, jeste, ali moramo da takozvani "patriotizam" prema klubu kako se ispoljava."

:violin:

Sramotna izjava. Ovo je trebalo da govori igračima u poluvremenu, a ne novinarima na konferenciji.

Otkud znas da im nije to rekao u poluvremenu?

Posted
3 minutes ago, theanswer said:

Šćepanović se nije snašao ali ovo što rade igrači je sramotno. Sramotno. Ako ode Šćepa jedina realna zamisao koja meni pada na pamet da ima logike je Vlado Jovanović. Naš naravno. Mada sumnjam kako se ova grupa građana ponaša ove sezone da bi im i gonič robova pomogao. 

One prve pasove još nisam video, pa pričam sa drugarom malopre, ovo naši pioniri u14 ne rade.

posebno za igrace se slazem. 

ovakvo nezalaganje je takva sramota da nemam reci.

cirkus od kluba.cirkus! 

Posted
3 hours ago, goofs said:

ovoliko presecanja prvih pasova se kod nekih ekipa ne vidi za celu sezonu

3 hours ago, harper said:

Mislim da u zivotu nisam video da ekipa ovoliko lopti izgubi na prvom pasu jos pre nego sto je postavljen napad. Svaka od tih izgubljenih lopti je kontra jedan na nula.

Mislim da nikad nisam video toliko za vreme jednog meča. Je li bilo desetak?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...