Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Na 10 razlike 50 sekundi do kraja Šćepa razmišlja da ubaci Stefana ili Nikolu i učini meč neizvesnim.

• Haha 2
Posted

Jedna dobra defanzivna četvrtina, da ne stoje 3 metra od igrača i eto. 

Zašto jebeni Pejdž nije išao na kraju da da koš za 6 sekundi, jebeš mi mater ako razumem ove fer plej gluposti, terajte se u kurac.

• +1 1
Posted

Zagorac i Angola bi mogli da zamene mesta. Pošto je Rade deklarisana grobarčina mislim da bi bolje skakao i navijao nego Angola. Da bude od neke koristi pošto je na terenu uglavnom igrač manje.

I eto ti pojačanje ekipe dok dok si reko keks.

Posted

Samo KKP moze da me dovode u ovakvo sizofreno stanje.

Pizdim sto imamo bas toliko stranaca u timu, a zao mi sto Angola ne dobija sansu.

Posted
On 26.10.2020. at 10:02, krkipfc said:

pa gde njega nadj(os)e da govori o ljudskim kvalitetima :D

Posted

školuju nas bružani do te mere da šćepa konačno uvodi brata angolu

Posted

Ovo sto Partizan igra u napadu ne liči ni na šta. Bukvalno na nivou vikend biznis lige

Posted

ovoliko presecanja prvih pasova se kod nekih ekipa ne vidi za celu sezonu

• +1 1
Posted

Danilo Andjusic neresiva enigma

grozomorni smo, gasim ovo, mrš

Posted

Jos sam na sljaci ali reko bih da atomsku odbranu igramo. Nisu nam simpaticni francuzi dali ni 40 poena u drugoj cetvrtini

Posted

Ahaha, kako Šiško vodi utakmicu:laugh: tim mu odlično izgleda na terenu. 17 razlike gubiš od ekipe koja jedino zna da šutne za tri, drugo ništa ne znaju niti probaju.

Posted

zajeban ovaj Burž, sila, skoro ko Borac Čačak

Posted

Mislim da u zivotu nisam video da ekipa ovoliko lopti izgubi na prvom pasu jos pre nego sto je postavljen napad. Svaka od tih izgubljenih lopti je kontra jedan na nula.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...