Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

bolje igramo ovu drugu cetvrtinu, da im nismo dali 10 razlike fore bilo bi egal. svidja mi se na momente kako igramo odbranu, grizemo. s druge strane bolno prezivljavamo svaki minut stefana jankovica na terenu.

Posted
8 minutes ago, goofs said:

bolje igramo ovu drugu cetvrtinu, da im nismo dali 10 razlike fore bilo bi egal. svidja mi se na momente kako igramo odbranu, grizemo. s druge strane bolno prezivljavamo svaki minut stefana jankovica na terenu.

Ista je budala kao kada je došao u Zvezdu, 3 godine ništa nije napredovao. Posebno iritira njegovo džordanisanje, kakve nebuloze on šutira, pakao.

Posted (edited)
6 minutes ago, Tresko said:

Gde je Mosley?

Povredio se. Nadam se ne ozbiljno.

Samo pet razlike za njih. Najviše zbog njihove zbunjenosti na našu zonu u drugom delu 1/4. Dosta dobru odbranu smo igrali ali previše soliranja u napadu. Mislim da smo i u skoku bolji, nisam gledao statistiku. Srećom da nisu mnogo kaznili našu oooopasnuuu kaubojštinu u napadima prvih 5 minuta. Ono rasulo se retko viđa. :ph34r:

S.Janković i Gordić najviše solirali. Gordić je zato i klupiran.

Iz prvog poluvremena će mi ostati kao najjači utisak pokušaj fadeaway-a od N.Jankovića :laugh:

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Zagorac možda ne može da pogodi otvorenu trojku ali zato ne želi da se vrati u odbranu posle iste nego ga Holand pretrčava bez lopte i završava kontru uz nesportsku Mekintajera koja u suštini rešava. 

Edited by theanswer
Posted (edited)

Počeli su da pogađaju u većim procentima i odmah odoše na 15 razlike.

Uh već 17...

Edited by BlackGeorge
Posted

mrtvi smo....nešto debelo nije u redu sa ovom ekipom

Posted
2 minutes ago, Ted said:

mrtvi smo....nešto debelo nije u redu sa ovom ekipom

Nije u redu duvač šiški, čovek je totalni diletant kao trener. Što pre dovedu nekog pravog trenera, biće bolje.

• +1 2
Posted
Just now, Tresko said:

Nije u redu duvač šiški, čovek je totalni diletant kao trener. Što pre dovedu nekog pravog trenera, biće bolje.

plašim se da nije to, ili da nije samo to u pitanju

Posted

Nikad mi neće biti jasno šta je koji moj kurac toliko Šćepanović zgrešio osim što je trener ekipe koja ne igra dobro pa da se ovoliko pljuje i vređa za ovako kratko vreme? Ok, možda nije dobar trener i to je to, preveliki zalogaj za njega itd. Jedini greh sem toga je što se uopšte prihvatio ovog posla koji dozvoljava da ga svaka šuša koja nije šutnula ka košu u životu pljuje i leči svoje životne frustracije na njemu. Je l' treba da da otkaz posle 4 utakmice? Pa to niko živ ne bi uradio zdravog razume i čiste pameti pogotovo uz ovakav raspored. 

Ako se već ide iz te perspektive da je u treneru ključni problem ovog tima a ne u ovome što ovi na terenu pokazuju onda je jasna adresa i za to. A pisao sam da je tim manje više isti ko prošle sezone ali da to ne znači toliko jer je to Trinkijerijev tim gde se kod njega uspostavila neka hijerarhija i da ne može to sad svako da preuzme makar i bio sa njima svo vreme i makar bio i njegov pomoćnik. 

Biće možda da je namazani Italijan ipak znao malo i posla a ne samo da recituje Dantea. 

Posted
3 minutes ago, theanswer said:

Biće možda da je namazani Italijan ipak znao malo i posla a ne samo da recituje Dantea. 

Ne da će biti, nego je tako. Trinchieri je ozbiljan trener, a ne kao ovaj koji glumi neku strogoću, pa ostavlja jednog od najboljih igrača kući zato što mu je zaboga nešto prigovorio. A bolje je da ga sad odmah smene, da se ne gubi vreme, jer je već očigledno da tu leba nema.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...