Azdaja Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Lol za ovu odbranu, Vlado prijatelju nadam se da imaš ideju kako da popravis sve ovo.
Tresko Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 E moj duvaču šiški.....................Zna dobro da će ići na neki šut za tri, jer ne mogu da prismrde u reket i ništa.
medianis Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Lol za ovu odbranu, Vlado prijatelju nadam se da imaš ideju kako da popravis sve ovo. Nadam se da ima ideju u kom timu će od sutra biti pomoćni trener
J.R. Cash Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Vrhunsku akciju je nacrtao Mijovic za pravog coveka, jedinog koji je mogao ovo da pogodi. Malo je CMM zakasnio da preuzme, ali ovo je jebeno iskomunicirati. 1
Блок_64 Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 1 minute ago, J.R. Cash said: Vrhunsku akciju je nacrtao Mijovic za pravog coveka, jedinog koji je mogao ovo da pogodi. Malo je CMM zakasnio da preuzme, ali ovo je jebeno iskomunicirati. Ako sam dobro video na TV,Jaramaz ga je cuvao pre nego sto je ubacena lopta,onda verovatno blok i lose preuzimanje i to je to.
Kreator Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 0 - 2 u aba ligi. Šta kaže naprednjak, jel se nastavlja borba kroz institucije? Upsss ali Ostoja gde ti je trener? U Minhenu? Pa dobro, naučiće i ovaj nešto ... nekada ... valjda. 1
Azdaja Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Samo da se ogradim, koliko god bio bolan poraz ovo mi je ok. Mnogo lakše za podneti nego protiv Borca. Futura je odlična ekipa i mislim da će se pitati za što šta ove godine.
Ted Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 nemam ništa protiv Ščćepe, obožavao sam ga kao igrača, ali mi se čini da ovu sezonu fulamo zbog klupe. svi glavni konkurenti su u značajnoj prednosti po tom pitanju i teško da ćemo to moći da peglamo čestitke Budućnosti, realno zaslužili su pobedu Ivanovića i Nikolića bih rado gledao kod nas (ne zato što nas zakopaše danas).....u neka srećnija vremena tako bi verovatno i bilo
BWA Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Just now, Azdaja said: Samo da se ogradim, koliko god bio bolan poraz ovo mi je ok. Mnogo lakše za podneti nego protiv Borca. Futura je odlična ekipa i mislim da će se pitati za što šta ove godine. Tačno. Ono protiv Borca je bila blamaža, a ovo je ipak duel manje-više ravnopravnih ekipa. To nikako ne znači da Šćepanović treba da ostane na klupi. On jednostavno ne može izgurati ovu sezonu kako treba.
ZokiAsov Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Steta sto nismo resili u reg toku, imali smo poslednjih par napada neka idiotska resenja. Inace super tekma, scepo izdrzi!
April Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Sta je sa malim Trifunovicem?Pitati trenera sa frizurom.Niko ne može vola da ubode, a mali mu sedi u trenerci.Sent from fav toy
Recommended Posts