copkillah Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 2 minutes ago, ToniAdams said: u da, galeb je po mom skromnom najbolji stranac koji je igrao poslednjih decenija Pa tu nema mnogo dilema. On je debitovao na porazu od Unikahe u Pioniru i uprkos tome, ja sam imao osećaj da će da bude nešto posebno. Inače, pretražih forum posle te tekme i evo na šta naleteh, dosta precizno 1
Milošica Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 (edited) Tu prvu je i Bane Đekić odigrao odlično, ako se dobro sećam. Ludi Dule...Možda bi i bilo nešto od Baneta da je Dule ostao. Edited June 15, 2021 by Milošica
Filozof manijak Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 ne bi, njega ni Dulo nije mogao da izdelje u profi sportistu. 1
Milošica Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 (edited) Ali jedan od jačih momenata je pizdenje dobrog dela navijača kada se odrekao Miljenovića i Anđušića zbog Bogdana Edited June 15, 2021 by Milošica
copkillah Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Jedan bivši forumaš je prišao Banetu Đekiću na okupljanju na Kališu pred početak sledeće sezone i rekao, parafraziram ,"nadam se da će da ti porastu muda" 3
MocaVukotic Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Najbolji mekejleb, omiljeni palasio milton jebo paris hilton 3
Milošica Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 9 minutes ago, Filozof manijak said: Veselog ne računamo u strance Pa dobro, njega nećemo u bivše kad će ovog leta ponovo postati sadašnji.
goofs Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Bila je ona prica da smo birali izmedju Djekne i Macvana dok su oba bila u FMPu, i da je Vlad Jovanovic nagovarao da uzmemo Djeknu, jer je talenat. Da se on tu tad nije pravio pametan sad bismo imali EL pehar u vitrinama Spoiler Salu na stranu, Djekna je stvarno delovao kao top talenat u tim godinama, visok, tanak, pokretan, duge ruke i mek sut ko sa Morave. Samo nikad nije odmakao od toga.
copkillah Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Mozliju je umro ćale, dakle ipak nije bio povređen u predelu novčanika...
Milošica Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 https://direktno.rs/sport/kosarka/357865/obradovic-intervju-nin.html Dražen Dalipagić misli da bi vaš povratak u Partizanu ovom trenutku bio hajde da to ovako urečimo - baš neobičan potez. - Šta god da odgovorim, može da se protumači na ovaj ili onaj način, ali mogu da kažem, na primer, zar ludost nekad nije dobra? Kada sam 1991, u 31. godini, ženi rekao da više nisam igrač, već trener, čudno me je pogledala i rekla: "Dobro, sedi, odmori se". Suština je u ovome ,znam koja je moja cena u Evropi, ali to ne može da bude presudno da bih otišao negde da radim, nego ambicija. Izdvojio sam deo.
Recommended Posts