June 15, 20213 yr FREDI HAUS ZA MAXBET SPORT: Partizan mi je bio kao porodica Omiljeni stranac u Partizanu, ciji dres i dalje ponosno cuvam..
June 15, 20213 yr Nervira me što ga svi pominjete, ćale, stariji drugari, a ja ga nisam gledao. Meni nekako Roberts omiljeni. Posle njega Palasio i, zamislite, Kurtis Džerels Edited June 15, 20213 yr by Milošica
June 15, 20213 yr 1 minute ago, Milošica said: Nervira me što ga svi pominjete a ja ga nisam gledao. Meni nekako Roberts omiljeni. Posle njega Palasijo i, zamislite, Kurtis Džerels a Ševalije Koton
June 15, 20213 yr 32 minutes ago, Jimmy Kowalski said: FREDI HAUS ZA MAXBET SPORT: Partizan mi je bio kao porodica Omiljeni stranac u Partizanu, ciji dres i dalje ponosno cuvam.. +1 za dres
June 15, 20213 yr meni je iz tih nekih ranijih perioda Partizanovih stranaca u posebno dobrom sećanju ostao Gerald Brown. uz Fredija, naravno. Brown mi je delovao mrtav ladan u nekim zajebanim završnicama. sigurica ulazi, umesto muljavina i pripaljivanja preko ruke. iz istog perioda od Zvezdinih - Obinna Ekezie.