Jimmy Kowalski Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 1 hour ago, Mark Rothko said: Eurohoops kaže da se očekuje da ćemo dobiti trogodišnju licencu za EC. Šansu za EL imamo i kroz EC kao pobednici ili finalisti (ako se tim koji se kvalifikovao iz EC prethodne sezone plasira u plejof, onda samo finalista). Solidno, ne moramo da razmišljamo o plasmanu u ABA, ni da li će postojati dogodine. Na konju smo..
BWA Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ako sam dobro shvatio Evrokup će ubuduće igrati 20 timova podijeljenih u 2 grupe.
Azdaja Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Na konju smo.. Kako se brzo zaboravi sve što se želelo i ta preukusna šargarepa na kanapu postane jebeni bajati sendvič sa trulim hlebom. 1
zmanic Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 4 hours ago, Mark Rothko said: ne moramo da razmišljamo o plasmanu u ABA, ni da li će postojati dogodine. Mi ionako razmišljamo o tome oće li KK Pаr'zan postojati sledećeg meseca.
Mark Rothko Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) 4 minutes ago, zmanic said: Mi ionako razmišljamo o tome oće li KK Pаr'zan postojati sledećeg meseca. Pa to. Koji đavo da igramo EL ovako kljakavi sa Ostojom i kompanijom i prolazimo tamo kao Zvezda i Budućnost. Edited April 17, 2021 by Mark Rothko 2
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 16 minutes ago, Mark Rothko said: Pa to. Koji đavo da igramo EL ovako kljakavi sa Ostojom i kompanijom i prolazimo tamo kao Zvezda i Budućnost. u el ćemo po oslobođenju, kad se vrati general do tad ćemo da gulimo ovo revijalno takmičenje sa salom 8
Heaviside Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Čestitam na licenci! Šteta bi bilo da ne igrate Evropu. Kao učesnik Evrokupa ćete lakše dovoditi pojačanja, a imaćete i način više da se dokopate Evrolige. Nego, kada ide onaj deo kada se čudimo što Partizan dobija licencu kada je očigledno da je Trento više zaslužuje
Ratamahatta Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ovo je kao kad ti Siniša Maly ponudi reprogram. 1
Ted Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) nego, imal li šanse da ovaj Đordi sjaše nekako, da ga neko skloni i tako to skoro je bila vesta da je neki Bartomeu uhapšen, i onako sam se baš iskreno obradovao, a onda su mi objasnili da to nije taj više s tim licencama Bogu su dosadili, ko operativni sistem da nabavljamo Edited April 17, 2021 by Ted
Tresko Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Sad će Ćoki da ode kod Vučića i da traži da im se kupi licenca za Euroleague, ili ako ne, da se i njima kupi licenca za Eurocup. Ne može Partizan da ima nešto, a oni ne.
Mark Rothko Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 hour ago, Tresko said: Sad će Ćoki da ode kod Vučića i da traži da im se kupi licenca za Euroleague, ili ako ne, da se i njima kupi licenca za Eurocup. Ne može Partizan da ima nešto, a oni ne. Moguće je da Čović ili Bokan dobiju licencu na nekoliko godina. Lako će se svima poklopiti interesi - zna se šta samo zanima Žordija, a šta je ovde važno. Mi smo onomad na početku Žordijeve lige bili za njih po meri kada smo bili kesa, a onda je došlo vreme kada smo postali gotovo redovni učesnici top8, kada smo najnormalnije pobeđivali jače i bogatije, šamarali redom, izbacivali u direktnim duelima tada aktuelne šampione koji su uložili brdo para. I baš tada EL je dala višegodišnju licencu nekom poljskom velikanu mada se znalo da su mačji kašalj i bez ikakvih izgleda za bolji plasman. Zato Žordiju i njegovoj ligi danas odgovara da ima klubove kao što su Zvezda i Himki. I kao što kaže Simović gore - gulićemo ovo takmičenje sa Salom i stilom do nekih boljih vremena.
Recommended Posts