J.R. Cash Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Sta je s Markusom? Zasto je tek malopre usao?
Ted Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 mislim da su Tomas i Markus zapatili po dve lične vrlo brzo
J.R. Cash Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Te Pejdzove nisam video. Jebote, kako su uspela obojica da naprave po dva faula za dva minuta?!
Tresko Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 2 minutes ago, J.R. Cash said: Sta je s Markusom? Zasto je tek malopre usao? Igrao je Markus kao starter, pa napravio brzo dva faula.
Pantelija jr Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Vidim statistiku, nama kao idu trojke (6/11), a njima kao ne (3/11), i opet vode... ne pratim budućnost ove sezone, ali ako su tradicionalno prangijaški nastrojeni, i ako ispeglaju malo taj procenat u drugom, mrka kapa...
Pantelija jr Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ... a izgledalo mi je i da imaju standardno domaćinsko suđenje (tipa da se toleriše jača odbrana na našim neuhranjenim Perkinsima i Pejdžima), mada možda je i čisti diletantizam u pitanju - onaj čisti faul na ulazu pod našim košem koji je sudija sudio kao aut za nas (uprkos pravedničkim suzama mijovićevim)
MocaVukotic Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Ma nema veze i da izgube, jaka je buducnost, bitnije mi je da mi odigramo nesto, da ne statiramo u kukuruzu i pravimo teske gluposti u nizu. Fali nam jaramaz
Ted Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ne ide im šut za tri ali imaju dobro popunjen roster i dosta napadačnkih opcija....pod košem su značajno jači od nas i fizički i po kvalitetu
April Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ne ide im šut za tri ali imaju dobro popunjen roster i dosta napadačnkih opcija....pod košem su značajno jači od nas i fizički i po kvalitetuU sriduKad su stali, jednostavno je ubacio Nikolu Ivanovića i Popovića, pa ponovo Kobs. Sent from fav toy
Recommended Posts