Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Sve je lakše kad Kodi izađe

Sent from fav toy

Posted

Sta je s Markusom? Zasto je tek malopre usao?

Posted

mislim da su Tomas i Markus zapatili po dve lične vrlo brzo

Posted

Te Pejdzove nisam video. Jebote, kako su uspela obojica da naprave po dva faula za dva minuta?!

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Sta je s Markusom? Zasto je tek malopre usao?

Igrao je Markus kao starter, pa napravio brzo dva faula.

Posted

Vidim statistiku, nama kao idu trojke (6/11), a njima kao ne (3/11), i opet vode... ne pratim budućnost ove sezone, ali ako su tradicionalno prangijaški nastrojeni, i ako ispeglaju malo taj procenat u drugom, mrka kapa...

Posted

... a izgledalo mi je i da imaju standardno domaćinsko suđenje (tipa da se toleriše jača odbrana na našim neuhranjenim Perkinsima i Pejdžima), mada možda je i čisti diletantizam u pitanju - onaj čisti faul na ulazu pod našim košem koji je sudija sudio kao aut za nas (uprkos pravedničkim suzama mijovićevim)

Posted

Ma nema veze i da izgube, jaka je buducnost, bitnije mi je da mi odigramo nesto, da ne statiramo u kukuruzu i pravimo teske gluposti u nizu. Fali nam jaramaz

Posted

ne ide im šut za tri ali imaju dobro popunjen roster i dosta napadačnkih opcija....pod košem su značajno jači od nas i fizički i po kvalitetu

Posted
ne ide im šut za tri ali imaju dobro popunjen roster i dosta napadačnkih opcija....pod košem su značajno jači od nas i fizički i po kvalitetu
U sridu

Kad su stali, jednostavno je ubacio Nikolu Ivanovića i Popovića, pa ponovo Kobs.

Sent from fav toy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...