Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Partizan je na jednu političku odluku daleko od provalije. Ne kažem da sam protiv te provalije, da se razumemo. Šta više

Slično je i sa Zvezdom, s tim da ona može nešto malo vremena da funkcioniše na leru. Verovatno, ne znam bilanse (kao što niko osim ekipe tu mulja ne zna). 

To se naravno neće dogoditi, jer se nikome ko je u ekipi to ne isplati. Uvek će se sipati pare u bušan bunar, jer oni kontrolišu te rupe u bunaru. Bez bunara, nema ni profita.

ima li nekih vesti ili novosti od naših.....osim onih vezanih za Ostojine vannastavne aktivnosti tipa utoka, džip, ovo-ono, soma evra, pićke, zezanje, ludilo

il smo digli ruke od ćorava posla

1 hour ago, Ted said:

ima li nekih vesti ili novosti od naših.....osim onih vezanih za Ostojine vannastavne aktivnosti tipa utoka, džip, ovo-ono, soma evra, pićke, zezanje, ludilo

il smo digli ruke od ćorava posla

dokle vise te provokacije i vredjanje na osnovu fizickih nedostataka najuspesnijeg kosarkaskog radnika u ex yu, a vala i daleko sire?

Edited by pbg12345
  • +1 2

moj omiljeni igrač.....jedan od onih koji su mi gotivni šta god radili....iako nam je ove sezone džigericu izjeo, realno

verovatno će nam mamu maminu u međusobnom susretu, to tako biva....al to sada i nema veze

ovu grupu igrača treba rasformirati, leba od nje nema. taj tim je izgubio svoj osnovni sastojak, Trinkija, i sad je samo bezukusna splačina. kako god je muljao ispaće nešto jedva jestivo ili nejestivo. ispasti nećemo, osvojiti nećemo, sezona je od sad pa do kraja smor. niti ima vremena niti para da se sada ulazi u formiranje tima. ti vozovi su letos prošli. najbolje što sada može da se uradi jeste da se ne propusti naredno leto kao period kada bi nešto smisleno moglo da se uradi. tipa da vidimo gde ćemo i kako ćemo. ono, malo dugoročnije od jedne sezone.

bilo bi dobro kad bi mogli da se ratosiljamo ovako svih igrača sa jačim ugovorima. dobro, ne moraju svi u Mornar :)

Edited by Ted

nije mi bas jasno cemu ovaj odlazak gordica?

ni iz ugla partizana niti iz njegovog

on je igrao preko 20 minuta, dakle ocigledno vam je bitan igrac, ok vratio se jaramaz, ali jaramaz je bio tu od starta kad je sklapan tim kao i gordic

a dodatno, ne vidim kakvu ce on ulogu imati u mornaru pored one trojice amera pre svega?

sumnjam da ce imati minutazu kao u partizanu, a ne ide u jacu ekipu, pa da kazes da u tom smislu pravi korak napred

Vi pricate kao da je to zavrsena prica?

Jedini razlog zasto bismo pustali Gordica sad je ako smo u buli s parama, pa daj da nesto skinemo s vrata. Ako je to slucaj onda necemo daleko ove sezone, mada je to upitno u svakom slucaju.

izvinjavam se, ja sam prevideo da se to zapravo nije desilo :D

ali ostaje pitanje, ako se uopste razmislja u tom smeru

a to pustanje sezone, pa ne znam ajde sto sumnjam da bi tu gordic bio prvi na meti, a drugo cemu pustati sezonu?

partizanu fali eventualno jedan igrac i da se presloze stvari unutrar ekipe i da bude u najuzem krugu kandidata za oba (bitna) trofeja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...