Jimmy Kowalski Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 2 minutes ago, J.R. Cash said: Danas je do koske ogoljeno ono sto pisemo od pocetka sezone. Moronska slekcija je dovela do toga da nije preveliko iznendjenje kad ekipa ovako udari u napadacki u zid. Za razliku od nekih ranijih utakmica, ovde se nije radilo o zalaganju i ulozenom trudu igraca, nego o potpunoj napadackoj nemoci. Jedina reakcija koja bi imala smisla posle ovoga je otkaz/ostavka za Loncara. Sto bas njega? Nije on doveo ni Kodija (bio je zelja i Trinkija), ni Miku (preporuka Drobnjaka i nasih iz Sakramenta), vec Scepa.
April Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Za razliku od nekih ranijih utakmica, ovde se nije radilo o zalaganju i ulozenom trudu igraca, nego o potpunoj napadackoj nemoci. Jedina reakcija koja bi imala smisla posle ovoga je otkaz/ostavka za Loncara.Apsolutno. Pitanje za menadžment je zašto Lončar nije odleteo posle Parahuskog, Pejnersa i Angole.Sent from fav toy
Jimmy Kowalski Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Nije ih doveo Loncar, nego su potpisani na insistiranje Trinkija, kao njegove izricite zelje..
J.R. Cash Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Sto bas njega? Nije on doveo ni Kodija (bio je zelja i Trinkija), ni Miku (preporuka Drobnjaka i nasih iz Sakramenta), vec Scepa. Zato sto je sportski direktor tima koji 2020. godine ima jednog sutera i jos najvise do dva igraca sposobna da ubace trojku kad se zvezde poklope. Nema jednog visokog koji je u stanju da da kos s dalje od dva metra. Da ne pricamo o tome sto su dosli u situaciju da invalid Novica mora da ima znacajne minute. Na takav tim, dovodi se CMM, koji je za mene i inace kurac od igraca, a na ovakav roster je katastrofa. 1
Ted Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 predlažem da zaključamo ovaj topik i otvorimo novi.....npr. BKK Partizan (bivši kkp)....do daljeg
J.R. Cash Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije ih doveo Loncar, nego su potpisani na insistiranje Trinkija, kao njegove izricite zelje.. Posto vidim da imas insajd informacije, koja je onda uloga Loncara u klubu? Da bude Nebojsa Ilic? Da pise pisma podrske Vucicu?
Jimmy Kowalski Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 @J.R. Cash Sportski direktor ne dovodi igrace po svom nahodjenju, nego u dogovoru sa trenerom, cija je poslednja. To sto Kodi ne pruza dobre partije, ne znaci da je kurac od igraca. Inace ga ne bi trazio godinu dana ranije i sam Trinki, niti bi ga Dzile hvalio na sva usta..
Ted Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 uloga Lonačra je uloga mnogih državnih službenika i funkcionera....da prima platu bez obaveze na bilo kakvu protivčinidbu, pa dokle traje....easy money
J.R. Cash Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 (edited) @Jimmy Kowalski Zato sam se i ogradio da je po mom misljenu uvek bio kurac od igraca, kao sto su to i Pejners i Parakonjski.. Znam da CMM ima bolju reputaciju i nije igrac bez kvaliteta, ali msilim da su mu mane prevelike. Obaska sto je tim selektiran kao da je cilj bio da mu se sakriju vrline a dodatno istaknu mane. @Ted To se i meni cini. Ali posto je profesionalni sport ipak kompetitivna stvar, posle ovakve sezone sportski direktor mora da leti pa neka je i fikus. Edited December 19, 2020 by J.R. Cash
Jimmy Kowalski Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 (edited) Jedini igrac koga je Loncar uspeo da "nametne" Trinkiju bio je Volden. Trinki je zeleo neke druge igrace, pa kad nijednog od tih nije uspeo da dovede, pristao je na Korija. Svi ostali stranci (Mozli, Rasa, Parahovski, Pejners, Angola, Makadu) su bile izricite Trinkijeve zelje. Hteo je i Gaudloka, sva sreca sto je bio povredjen i preskup, pa je pristao na Redinga.. Edited December 19, 2020 by Jimmy Kowalski
Jimmy Kowalski Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Sad vidim sledecu igramo protiv Primorske. Nema sanse da ponovimo ovako losu partiju..
Ted Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 mislim da bi minimum pristojnosti nalagao upravi (odnosno Ostoji) da posle svega izađe u javnost i saopšti u čemu je tačno problem. ali konkretno. pošto je savršeno jasno da postoji dosta problema, a jasno je i da nisu svi vezani za novac (koji je problem većine klubova u Evropi od kad je počeo ovaj korona košmar). kapiram ja da je njima lakše u okolnostima kada se igra bez publike. nema ko da viče, negoduje, vrši pritisak, da ima stvara neku nelagodu i tenziju. ali ovako očigledno ne može dalje. sam odlazak Lončara neće doneti ništa, zameniće ga drugi Lončar koji će da radi što i prvi.
ZokiAsov Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 47 minutes ago, Djolle said: Nadam se da nisi bacio pare... Filipovski baš razočarao, ide sve vreme nizbrdo, on skoro da ništa nije pokušao da promeni. Mika i Trifa u utakmici gde gubiš 15 i moraš da dobiješ. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Jesam nesto sitno, mislio sam da ce dobiti ko megu nekim ludackim preokretom jer taj plej of visi jos od igokee. Plus sam se smorio jer je zena zakazala odlazak kod neke njene drugarice iz porodilista za vreme tekme. Sad sam joj duboki zahvlan sto sam propustio drugo poluvreme. Kupicu joj nesto lepo
Recommended Posts