Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Mogao bi Trifunović malo u Mladost u pičku materinu.

• +1 2
Posted

Obruči nikad tvrđi

Posted

ne mogu da se setim da sam gledao neku tekmu kkp i da sam se osecao ovako poniženo

Posted

Jezivo jebte.

Okrecemo se Evropi, Aba nam nije zanimljiva

Posted

Imate roster za drugo mjesto makar. Sta se desava sa vama?

Posted

Ja mislio pocinje tekma u 7, a ono vec gotovo..

Posted

ja iskreno ne vidim razlog da ova grupa igrača ostane na okupu.....za mene je ovo jedna od najvećih bruka i sramota koju sam gledao od kada pratim kkp

ako ni posle ovoga ne bude neke smislene reakcije (uprave) to je to.....očegledno se ide na totalno gašenje i uništavanje kluba

Posted

Sta znam, kvota 4, mozda baciti nesto sitno
Nadam se da nisi bacio pare...

Filipovski baš razočarao, ide sve vreme nizbrdo, on skoro da ništa nije pokušao da promeni. Mika i Trifa u utakmici gde gubiš 15 i moraš da dobiješ.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Pa ako posle ovakvog brodoloma Kodija, Miku i Filipovskog ne sačeka rešenje o otkazu u Hali sportova, onda neka nastave da se druže, važno je učestvovati.

Sent from fav toy

Posted

svaka cast majstoru koji je sastavio ovaj tim

U najvećoj meri2d01dbdb27f040f5ca53523ee17178c7.jpg
Posted

Danas je do koske ogoljeno ono sto pisemo od pocetka sezone. Moronska slekcija je dovela do toga da nije preveliko iznendjenje kad ekipa ovako udari u napadacki u zid. Za razliku od nekih ranijih utakmica, ovde se nije radilo o zalaganju i ulozenom trudu igraca, nego o potpunoj napadackoj nemoci. Jedina reakcija koja bi imala smisla posle ovoga je otkaz/ostavka za Loncara.

Posted

Mika je ocigledno mislima u Turskoj kod Kokoskova..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...