Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

12 za krku, nije losa prva cetvrtina. Mika se namece

• Haha 1
Posted (edited)

sramno

vrlo sam blizu odluke da zavrsim ovu sezonu sto se tice pracenja kkp....postoje efikasniji i bzi nacini ukoliko zelim da sebi cinim zlo.....a ne zelim

Edited by Ted
Posted

Zagorac vise sam ne veruje da moze da da kos. U kakav kanal je taj covek u stanju da upadne.

Posted

Ozbiljnu odbranu peglamo vrabac kao kroz sir prolazi. Ima i dobrih stvari, evo treca zagorcu

Posted

Ne čuvaju ga uopšte, njegov čovek u reketu dok je on spolja.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Scepa je dejvid blat za sasoa. Ovo su shokovi

Posted

-15 poluvreme, mislim da nema trika da ovo okrenu

Posted

jad, beda, čemer, tuga i Tomas

tako je izgledala petorka u prvom poluvremenu

ljudi, da se ne lozimo, nema nista od ove sezone....niti od ove grupe igraca.

Posted
Just now, Djolle said:

-15 poluvreme, mislim da nema trika da ovo okrenu

Sta znam, kvota 4, mozda baciti nesto sitno

Posted

jel dobijaju oni kakve pare?

u svlacionici/na treningu ne vade oci jedni drugima?

mozda ovo nije skup igraca za osvajanje evrolige, ali definitivno imaju daleko veci kvalitet od ovog sto pokazuju kao tim

deluje da  negde nesto opasno skripi

Posted
4 minutes ago, ZokiAsov said:

Scepa je dejvid blat za sasoa. Ovo su shokovi

vidim ne moze da se odbrani od ponuda:)

Posted (edited)
4 minutes ago, pbg12345 said:

jel dobijaju oni kakve pare?

u svlacionici/na treningu ne vade oci jedni drugima?

mozda ovo nije skup igraca za osvajanje evrolige, ali definitivno imaju daleko veci kvalitet od ovog sto pokazuju kao tim

deluje da  negde nesto opasno skripi

ja kad bih sastavljao ugovor, za ovakve partije bi igrac imao novcanu obavezu prema klubu, a ne obratno

Edited by Ted
Posted

Filipovski vodi tim kao neki ne najbolje obuceni robot. Covek drzi onu kljusinu Miku 10 minuta. Sve koseve je primio preko njega dok je bio u igri. Ako su vec svirali dva smesna faula Mozliju za minut, stavi Tomasa na pet.  

To na stranu, svaka cast majstoru koji je sastavio ovaj tim. Dvojica planiranih najboljih igraca su tolika pretnja u sutu da im se sklanjaju po tri metra i onda uzmu i okruze ih saigracima koji samo slucajno mogu da ubace trojku. Plus drugu godinu zaredom dovode neupotrebljivo kljuse za startnog centra. 

• +1 1
Posted

Konacno dodjemo do neke igre (ko bi rekao da ce to da se desi kad posaljes najbolju petorku na teren) i ne napravimo nista rezultatski jer CMM promasi zicer, Markus otvorenu trojku, Mozli ispusti dve lopte, Tomas glupavo pomogne sa Barica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...