Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, pbg12345 said:

tu je zapravo pitanje dal je vreme pocelo teci prilikom njegvog kontakta sa loptom, mada mi deluje da jeste

tu je zapravo pitanje da je Partizan trebao da ima svo preostalo vreme na utakmici za napad, ali pošto je sudio vitez od železnika Oborknežević, onda.........

Posted
11 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Sto bi reko Tegi, najteze je dobiti unapred dobijene utakmice.

Ne bih ja bio takav optimista..

Osim kad igraju dva tima iz Železnika, tamo se sve zna.

Posted
tu je zapravo pitanje da je Partizan trebao da ima svo preostalo vreme na utakmici za napad, ali pošto je sudio vitez od železnika Oborknežević, onda.........
Da je hteo da vas pokrade uradio bi to. Suprotno tome, sumnjivu situaciju je presudio u vašu korist.
Posted (edited)

Nisam upoznat sa likom i delom :D

Edited by Milošica
Posted

Ne znaš Buljagu i Joe D? Oni su verovatno u smeni danas da reaguju na key word-ove

Posted

“Being the coach of Partizan, I had the luck to be in a live hall of fame. I had a hall of fame in front of me every day,” the current FC Bayern Munich coach mentioned regarding his previous team, Partizan NIS, “Players, coaches. I studied, I tried to steal from everybody. From Vujosevic, Zeravica, Nikolic, Obradovic, Ivkovic. It’s a hall of fame! What do you want more? It’s like Springfield. Not Springfield, Massachusetts… Springfield, Belgrade!”

https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1142127/trinchieri-at-partizan-i-had-the-luck-to-be-in-a-live-hall-of-fame/amp/

Posted

Večeras u 20:45h protiv Burga u Francuskoj.

Posted

Ako na neku prevaru pobedimo u igri smo za drugo mesto, ako izgubimo zacementirani smo za cetvrto.

Posted

Ako izgubimo poslati u veneciju juniore  + miku, stefana jankovića, alekseja nikolića.

Posted
2 hours ago, goofs said:

Ako na neku prevaru pobedimo u igri smo za drugo mesto, ako izgubimo zacementirani smo za cetvrto.

Samo da budemo koncentrisani i da odbrana bude muska i dobijamo lagano. Dobro ne bas lagano jer ocigledno nikog ne mozemo da dobijemo lagano, ali pobedicemo

Posted

Enormne uplate Grobara od juče spustile kvotu na pobedu Partizana sa jučerašnjih 2.6 na današnjih 1.8 :ziga:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...