Jump to content

KK Partizan 2020/21

Featured Replies

Posted
  • Popular Post

Hriste Boze raspeti i sveti

Nas Partizan u Evroligu leti

Leti preko nebeskih visina

Krila su mu Novica i Birca

Zbogom Filipe prevarantov sine

Zbogom Covicu, zbogom dusmanine

djordi, korona, fmp...neprijatelji se nagomilavaju...mozemo poceti

:hail: :hail: 

• Author

Tako mi se nekad place od srece kad vidim kakp ovi momci rade i treniraju i vole Partizan, ali se plasim da bih se od zagrcnuo i zakasljao, a nije pizeljno kasaljti ovih dana...moze na sajmu da se zavrsi...volim ove igrace, volim trinkija, volim ostoju

hvala ti boze sto si stvorio Partizan i @shimpr

:hail::ziga::hail:

❤️❤️❤️

• Author

Ove sezone zelim da postignemo sto vise trojki sa pola terena i iz auta...ne iz kola auta nego kao drobnjak iz auta...kao onda pera iz partera, kecman 0,6, jare protiv cedevite, zagor prosle godine u finalu, vrabac jednom rukom i tako to...uz bozju pomoc sudija

• Author

Idemo braco moja sokolovi moji kopile i bradilko...jako od prve sekunde, od prvog posta

Osvajamo sve!

Ove sezone osvojili smo kup i super kup. Naredne osvajamo ABA, KLS i EC.

Znači 5 trofeja u 1,5 sezoni, kako nam i dolikuje.

23 minutes ago, Lord Stef said:

Osvajamo sve!

Ove sezone smo osvojili sve što se moglo osvojiti :fantom:

2 minutes ago, copkillah said:

Ove sezone smo osvojili sve što se moglo osvojiti :fantom:

Sledece ponavljamo + osvajamo ostatak, to sam mislio. Mada ok, ostavicemo nekome superkup ABA lige. Eto Mornar, to je jedna onako topla sporcka prica.

7421b18b22aaae92ab7de1a21d6585d7.gif

Sve osvajamo!

Odličan uvodni post, lepa i dirljiva pesma.

Važno je samo da Trinkin ostane jer gojazni treneri...

Trinkijeri ostaje, info iz prve ruke (kolega istoricar odnekud nasao broj telefona nekog iz kluba pa zvao par puta u toku lockdowna da pita za junacko zdravlje, rekli mu- ne brinite, Trinkijeri ostaje). Ono sto bih ja voleo je sacuvati kicmu ekipe, uz odlaske igraca ako bas mora. Mozli obavezno da ostane, Tomas, Volden i Pejdz isto, Jare je valjda siguran, Zagor takodje (premda ne znam koliko je to dobra ideja ali ga volim k'o majka ludo dete). Reding i Angola ce kontam otici, Birca ostaje jer jbg uvek mora da bude u timu jedan ludak. Sve u svemu, gotivniji tim nismo imali od F4 generacije i jako bi mi bilo zao da se to sad razjebe.

Angola je pod ugovorom..

Ukus pobede ostaće uz nas, 

dok volimo i pevamo Partizane naš. 

Dobro se radi, samo da čuvaju Koprivu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.