Ratamahatta Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Jebote, pogledao sam 4-5 tekmi samo ove sezone i nisam siguran da mogu da nabrojim sve igrace, poprilicno je haoticna selekcija. Osim vec pomenutih Lazica, Kuzmica i Simonovica koji vec jedno 3 godine klize niz neku kvalitativnu parabolu, po meni su promasaji i Hol i Rocesti. Ovaj prvi je k'o Nelson, samo ovo vise nije ona Zvezda, a Rocesti mi nije ulivao poverenje ni kad je prvi put bio ovde, sto se na kraju i pokazalo, odlican je suter ali nema to neko 'pobednistvo' u sebi, ne znam kako drugacije da se izrazim, ali se to bas vidi. Odbrana nula, sut sjajan, igrac za ekipu bez sampionskih ambicija, poput ne znam... Uniksa, Venecije, itd. A sad je jos + i mator. Za centre ne znam sta da mislim, od sjaja do ocaja u ovim tekmama koje sam gledao (Laboral, CSKA, Himki, Zalgiris, Bajern, Primorska).
harper lee Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 2 hours ago, Plajvi said: Jebote, pogledao sam 4-5 tekmi samo ove sezone i nisam siguran da mogu da nabrojim sve igrace, poprilicno je haoticna selekcija. Osim vec pomenutih Lazica, Kuzmica i Simonovica koji vec jedno 3 godine klize niz neku kvalitativnu parabolu, po meni su promasaji i Hol i Rocesti. Ovaj prvi je k'o Nelson, samo ovo vise nije ona Zvezda, a Rocesti mi nije ulivao poverenje ni kad je prvi put bio ovde, sto se na kraju i pokazalo, odlican je suter ali nema to neko 'pobednistvo' u sebi, ne znam kako drugacije da se izrazim, ali se to bas vidi. Odbrana nula, sut sjajan, igrac za ekipu bez sampionskih ambicija, poput ne znam... Uniksa, Venecije, itd. A sad je jos + i mator. Za centre ne znam sta da mislim, od sjaja do ocaja u ovim tekmama koje sam gledao (Laboral, CSKA, Himki, Zalgiris, Bajern, Primorska). Haoticna je jer smo zgutali prvobitnu selekciju. Na ovaj tim zamisli Pengosa + Nnoka umesto Rocestija i Terija i to je trebalo da bude tim. Jebi ga.
Fakundo Sava Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Skroz zaboravio na čoveka,šta je sa Stratosom? Povreda?Penzija? Jel u nekoj kombinaciji?
salerokada Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Verovatno je penzija. Mene interesuje šta je sa Gistom? Ne zbog povratka, već više šta radi posle Zvezde.
Ros Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 2 hours ago, salerokada said: Verovatno je penzija. Mene interesuje šta je sa Gistom? Ne zbog povratka, već više šta radi posle Zvezde. trenira u nekom kampu sa melom. ceka tim
harper lee Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 11 minutes ago, assignment said: Protiv Asvelaa večeras ili sutra? 🤔 Sutra. Covic se ispruzio za carter, tako da ce bar da se putuje gospodski.
Ros Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 za telekom entertain koji prenosi sve utakmice euroleague. zvezda hd na 120cm i bez kuzmanovica 1
ducca Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Pa kako ćeš znati sad koliko faulova još ima do bonusa, pravda za Kuzmu 1
Ros Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 11 minutes ago, ducca said: Pa kako ćeš znati sad koliko faulova još ima do bonusa, pravda za Kuzmu pise na ekranu
levi Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 (edited) Quote O´Brajant ne igra protiv Asvela Zvezda će igrati oslabljena u Francuskoj nije njuz Edited November 10, 2020 by levi
Milosh76 Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Zato sto je to odlozena utakmica kad on nije bio u ekipi.Bravo za onoga ko vodi racuna o tome, spasio nas je poraza 20-0 za zelenim stolom
levi Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 mada glupo je pravilo, ako uopšte postoji. ne može tako da se vrati vreme, šta je sa onima koji su tada bili povređeni, ako je neko u međuvremenu suspendovan iz bilo kog razloga, taj bi mogao da igra, itd? nema smisla ali smešno je napisati da je Zvezda oslabljena zato što JO'B ne može da igra. kao što su bili smešni naslovi da je bio jedina svetla tačka u Minhenu zato što je dao 17p, a čovek svojeručno unakazio ekipu od kad je došao
Apollo Creed Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Još da mjutiram Kuzmana i eto uživanja u tekmi.
Recommended Posts