fandorin Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Bilo bi čudo ravno onom sa EP iz 2004., a budimo pošteni i istorijska nepravda, da Zvezda uzme aba ligu ove sezone. Mislim da ćemo teško dobiti i majstoricu.
Shaq Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 walden podao za sve pare, najblaze receno.. usrali se i loyd i noko izmedju ostalih, al ubedljivo najjaci magarac je simonovic.. kenja drugima nesto, a svo vreme bezi od suta a i taj jedan sut ispod kosa sto je uzeo, izblokirala ga 4 igraca.. serem ti se u tolke godine igranja a satro neko iskustvo, veca cava je sad nego sto je bio pre..
levi Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Bilo je dobrano preko 25 sekundi kad je Klemens poveo loptu, pogledao sam na sat. Atic je sutnuo na 0.6 sekundi do kraja. Nema veze taj napad, ionako smo grozni, samo im treba zapamtiti ovo i lepo ih prebiti i opljackati kad dodju na trecu utakmicu da zapamte koga kradu forama iz seoskih liga. Bas bih voleo da Hordov objasni kako ovo nije 2+1. Ako je faul pre izvodjenja lopte onda je namerna. bilo je tačno 25.4 do kraja, oni su šutnuli na vreme i ušla je tsčno sa sirenom za istek napada, a ostatak od 1.4 je iscureo jer se u prvom poluvremenu ne zaustavlja vreme posle koša, i naši nisu ni pokušali da izvedu faul pre izvođenja je nesportska samo u poslednja dva minuta utakmice žali bože tog vremena koje trošiš na gledanje košarke kad toliko ne znaš, ali to je tvoj problem, nego što truješ ovde topik bez veze 1
harper lee Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 4 minutes ago, levi said: bilo je tačno 25.4 do kraja, oni su šutnuli na vreme i ušla je sa sirenom za istek napada, a ostatak od 1.4 je iscureo jer se u prvom poluvremenu ne zaustavlja vreme posle koša, i naši nisu ni pokušali da izvedu Prestani da lazes, semafor je pokazao 0.6 kad je Atic dao trojku. Nije da ima veze imajuci u vidu rezultat ali gledamo i mi drugi utakmicu tako da lazes u prazno.
Božo Crveni Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Radonjin poraz. Nije na vreme stavio Ljudinu na Pota.
Banjo Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Kad vidim Dodika juniora jos mi teze padne sve ovo. Jebace ih Stanivukovic ko drekavce.
harper lee Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 1 minute ago, Banjo said: Kad vidim Dodika juniora jos mi teze padne sve ovo. Jebace ih Stanivukovic ko drekavce. Nemoj tako, nema ni nedelju dana kako smo ovde citali o Igokei kao pravoj sportskoj prici. To mi je jedna od omiljenijih izjava na forumu u poslednjih nekoliko godina.
FPLS Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Kakve wtf partije Voldena i Noka, sve su upropastili sto su mogli. A i Lojd totalno van utakmice. Steta sto je Radonjic resio da izbaci iz rotacije Rita, najupotrebljiviji nam je visoki igrac.
sigurnost Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Volden katastrofalan, ali: Sa njim na parketu za 26 minuta imamo +4, a sa Halom za 14 minuta -17.
Heaviside Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 11 minutes ago, sigurnost said: Nepopularno mišljenje: Feldin>Lojda. Videćemo u trećoj utakmici i eventualnom finalu kako stoji u odnosu na Feldina. Ne može biti lošija investitcija od njega ako nam donese titulu.
fandorin Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Bolji je od Lojd od Feldina i to nemerljivo, bez obzira šta bude na kraju. I izvestan fijasko u plej ofu nema veze sa Lojdom, kao ni sa Lazićem (da napomenem za svaki slučaj). Već i vrapci znaju da bi sa ovakvom selekcijom na 1 i 5 Dzordan vrv uspeo da dovuče Zvezdu do titule, ali bi propišao krv za to. Ponoviću, u Alimpije sezoni, koja je aklamativno najgora u poslednjih 7 godina, na 1smo imali pravog Ročestija i Enisa, a na 5 Omića, Lesora i Antića.
Recommended Posts