Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Koliko ničega u našoj igri

• Replies 7.5k
  • Views 390.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

Jbt kakav pas i u kontri primamo tricu.. definitivno ne zele pobedu.. ne mogu da shvatim ove debilizme u napadu

Jebeni Pot nas puni

Brukanje.

Svi nas sad pune.. sve ulazi.

Igokea u zoni, rit debil paca pas u nogu Dobricu koji je sam kao duh.. umesto da mi damo 3 poena i priblizimo se dobijemo 3 trojke za minut

-17 raspad ali totalni :fantom:

Fakin' pot 10 poena

Sere mi se kad vidim Lazica

Nije da bi bez nekih sudijskih odluka vodili, užasni smo, ali jedno 4 odluke su bile wtf? 

Edited by assignment

marš bre u tri lepe

Ja da sam na mestu Radonjića rekao bih im sad u poluvremenu da što više skupljaju u reketu i da im puštamo šut iz ćoška. Takva odbrana nam je donela puno benefita ove sezone. 

Svaku odbranu neko od nasih pokusa da presece pas ispadne iz igre i cela odbrana puca.. pa jebote sunce, pusti loptu ostani u stavu. Nerviraju me gluporije

Poslednji napad Igokee trajao 25,4 sekunde. Eto i to je moguće.

na nasu usranu igru, treba napomenuti i dosta sitnog kraduckanja, taman da umesto -14 ne bude -9.. a nije da nije bitno.. :coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout