Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel to znaci da on ne treba nigde da radi, mislim kao trener dok ne iscure te placene  dve godine?

Edited by armor
Posted

Koliko ja znam pravila, a ne znam, ako ne nadje drugi posao za to vreme dobijace koliko je predvidjeno ugovorom.

Posted
41 minutes ago, Shaq said:

najveci bigzov u prici je cox, koji preko sajta plasira da je sporazumno raskinuto, a u praksi ko po obicaju, skroz druga prica..

i jos u intervjuu kao nece na tu temu, da ne bi bilo da napada o`saloa, a u stvari stiti svoje dupe..

opetkazemponavljam mene u prici oko saloa nervira sto odjednom niko nije kriv. kada je struka promasila mekela, to im je godinama nabijao na nos, mirko pavlovic je oteran iz kluba zbog toga. a onda on dovede sala na sva zvona, posle dva meseca se ispostavi da je promasio, mora da mu se plati milion ali niko nije odgovoran, jebi ga desava se, picimo dalje.

Posted (edited)

Je l' se secate koliko je promasaja bilo prosle sezone?

Sva sreca pa sezona nije morala da se zavrsi. :kecman:

Edited by Plajvi
Posted

Siguran sam da će skupština kluba objektivno sagledati odgovornost rukovodstva i donete odgovarajuće odluke.

Ne znam šta očekuješ Nikodije, ne znam koji bi predsednik zbog ovoga otišao. Nije Obradović bio neki egzotični, rizični izbor pa da se poziva na ne znam kakvu odgvoornost. Oterali su ga na vreme, isplatiće ga i to je to. Naravno da idemo dalje, šta drugo?

Posted (edited)
12 minutes ago, Heaviside said:

Siguran sam da će skupština kluba objektivno sagledati odgovornost rukovodstva i donete odgovarajuće odluke.

Ne znam šta očekuješ Nikodije, ne znam koji bi predsednik zbog ovoga otišao. Nije Obradović bio neki egzotični, rizični izbor pa da se poziva na ne znam kakvu odgvoornost. Oterali su ga na vreme, isplatiće ga i to je to. Naravno da idemo dalje, šta drugo?

ma nista, sve ok, i ne ocekujem da on  kaze "pogresio sam, imao sam slobodnog radonju ali posto ne mogu ocima da ga vidim odabrao sam lose resenje a onda kada je ovaj zasro nisam imao drugo resenje nego da vratim radonju, ali cu zato svima drugima da nabijam na nos kada pogrese u izboru igraca i kada tim nije slozen po mojoj volji". kada vec sebi daje pravo na gresku neka da i drugima.

btw ovaj jucerasnji podkast je smehotresan. obaska sto ima potrebu da prica o svojim kosarkaskim pocecima (kao da je on stvarno neka kosarkaska legenda pa da je bitno gde je i kako on poceo svoju veliku karijeru) nego i vrlo direktno namece kako tim mora da izgleda, koliko domacih, a koliko maksimalno stranih igraca, prica gluposti kako su stranci skuplji od domacih igraca, kao da je to uporedivo i kao da uopste treba da se poredi jer ne doprinose svi isto.

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted

Još se neko čudi kakav je Čović egoista??

Posted

Da li je moguce da ovi gledaju da l je ostalo 13 il 13.5 sekundi do kraja napada posle 3 minuta utakmice?

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

A dobric njih

Posted

Opet tona bacanja promašena

Posted

Ali pot.. Kakav je to igrac..

Posted

Loš početak, brdo bas loših pasova, odbrana još mlaka... 

Posted

Veseli Simon

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...