Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Хајде и ја да се опробам :D

ЦЗВ - ИГО 2:0

БУД - МОР 1:2

ЦЗВ - МОР 3:1

Posted

Nadam se da će kapiten da nam bude, ako dođe to tog susreta, ekstra motivisan nakon prozivke iz Titograda :happy:

Posted

Nekako mislim da su ljudi suvise pod utiskom ovoga sto je uradio Mornar protiv Milovih i Dodikovih. Oprace ih Futura 30+ u dve utakmice

Posted (edited)
1 hour ago, nahbar said:

Nekako mislim da su ljudi suvise pod utiskom ovoga sto je uradio Mornar protiv Milovih i Dodikovih. Oprace ih Futura 30+ u dve utakmice

Buducnost igra prilicno labavu odbranu a to protiv ekipe kao sto je Mornar moze opasno da ih zajebe. Barani imaju nekoliko igraca spolja koje ako ne pritisnes u odbrani mogu maltene sami da te pobede ili makar naprave veliku stetu. Pulen, Nidam i Vajthed su ozbiljni trpaci kad im je dan a i Vranjes i Jeremic koji su mediokritetni igraci umeju da pogode u seriji kad se otkace. Plus imaju unutra Lukovica i Smita koji su razliciti tipovi centara ali obojica lepo prate pikove i zavrsavaju na obrucu u visokom procentu i Gebrijela koji takodje ume da bude neprijatan.

Buducnost je svakako favorit ali ako budu lelemudili u odbrani mogli bi lako da se okliznu, Mornar itekako ima dovoljno oruzja da kazni losu odbranu.

edit: Kud zaboravih Gordica.

Edited by harper
Posted

Budućnost igra labavu odbranu? Uh, ne bih se složio. Igraju dobru odbranu, umeju baš da zategnu. Mada jesu sada protiv Mornara odigrali slabo.

Posted
13 minutes ago, Nikodije said:

Budućnost igra labavu odbranu? Uh, ne bih se složio. Igraju dobru odbranu, umeju baš da zategnu. Mada jesu sada protiv Mornara odigrali slabo.

Igrali su otprilike jednom dobru odbranu, protiv nas u Podgorici dva dana nakon sto smo igrali u Atini. Bar na ovom uzorku njihovih utakmica koje sam gledao. Edzim je solidan defanzivac, Popovic i Rid prosecni i to je to od igraca koji mogu da odigraju dobru odbranu kod njih.

Posted
15 hours ago, assignment said:

Nadam se da će kapiten da nam bude, ako dođe to tog susreta, ekstra motivisan nakon prozivke iz Titograda :happy:

Zar ga nije Pulen prozivao? 

Posted
7 minutes ago, fandorin said:

podgorica, bar, herceg novi...sve je to ista bosna

• +1 1
Posted
3 hours ago, fandorin said:

Jes bre, ali je u tom slučaju još veća mindza, sem ako dobiju Futuru, ušta očigledno i sami ne veruju... 

Posted

Marcus, kakav majstor košarkaške igre. Sve je manje i manje takvih.

• +1 1
Posted
On 25.12.2020. at 20:53, copkillah said:

Na tu temu ostaje pitanje Obradovićevog ugovora koji iznosi oko milion za tri sezone, koliko ja znam. Kako će playa to da reši?

Well, well, well... :fantom:

Da ne kvotujem sada one koji su ispali piglu, poyy za njih :happy:

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

POstoji neko ko je očekivao nešto drugo???

Posted

:laugh:

mozda forumas koji je odgovorio na taj copijev post :fantom:

u pitanju je izvesni dankan ajdaho

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...