Eladan Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Хајде и ја да се опробам ЦЗВ - ИГО 2:0 БУД - МОР 1:2 ЦЗВ - МОР 3:1
assignment Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Nadam se da će kapiten da nam bude, ako dođe to tog susreta, ekstra motivisan nakon prozivke iz Titograda
MiddleClass Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 https://nova.rs/sport/kosarka/vranjes-lapsus-buducnost-zvezda-finale-aba-liga-mornar/ 1
nahbar Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Nekako mislim da su ljudi suvise pod utiskom ovoga sto je uradio Mornar protiv Milovih i Dodikovih. Oprace ih Futura 30+ u dve utakmice
harper lee Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 (edited) 1 hour ago, nahbar said: Nekako mislim da su ljudi suvise pod utiskom ovoga sto je uradio Mornar protiv Milovih i Dodikovih. Oprace ih Futura 30+ u dve utakmice Buducnost igra prilicno labavu odbranu a to protiv ekipe kao sto je Mornar moze opasno da ih zajebe. Barani imaju nekoliko igraca spolja koje ako ne pritisnes u odbrani mogu maltene sami da te pobede ili makar naprave veliku stetu. Pulen, Nidam i Vajthed su ozbiljni trpaci kad im je dan a i Vranjes i Jeremic koji su mediokritetni igraci umeju da pogode u seriji kad se otkace. Plus imaju unutra Lukovica i Smita koji su razliciti tipovi centara ali obojica lepo prate pikove i zavrsavaju na obrucu u visokom procentu i Gebrijela koji takodje ume da bude neprijatan. Buducnost je svakako favorit ali ako budu lelemudili u odbrani mogli bi lako da se okliznu, Mornar itekako ima dovoljno oruzja da kazni losu odbranu. edit: Kud zaboravih Gordica. Edited April 29, 2021 by harper
Nikodije Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Budućnost igra labavu odbranu? Uh, ne bih se složio. Igraju dobru odbranu, umeju baš da zategnu. Mada jesu sada protiv Mornara odigrali slabo.
harper lee Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 13 minutes ago, Nikodije said: Budućnost igra labavu odbranu? Uh, ne bih se složio. Igraju dobru odbranu, umeju baš da zategnu. Mada jesu sada protiv Mornara odigrali slabo. Igrali su otprilike jednom dobru odbranu, protiv nas u Podgorici dva dana nakon sto smo igrali u Atini. Bar na ovom uzorku njihovih utakmica koje sam gledao. Edzim je solidan defanzivac, Popovic i Rid prosecni i to je to od igraca koji mogu da odigraju dobru odbranu kod njih.
fandorin Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 15 hours ago, assignment said: Nadam se da će kapiten da nam bude, ako dođe to tog susreta, ekstra motivisan nakon prozivke iz Titograda Zar ga nije Pulen prozivao?
Ros Posted April 30, 2021 Author Posted April 30, 2021 7 minutes ago, fandorin said: Zar ga nije Pulen prozivao? podgorica, bar, herceg novi...sve je to ista bosna 1
assignment Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 3 hours ago, fandorin said: Zar ga nije Pulen prozivao? Jes bre, ali je u tom slučaju još veća mindza, sem ako dobiju Futuru, ušta očigledno i sami ne veruju...
hrkljush boys_2 Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Marcus, kakav majstor košarkaške igre. Sve je manje i manje takvih. 1
copkillah Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 On 25.12.2020. at 20:53, copkillah said: Na tu temu ostaje pitanje Obradovićevog ugovora koji iznosi oko milion za tri sezone, koliko ja znam. Kako će playa to da reši? Well, well, well... Da ne kvotujem sada one koji su ispali piglu, poyy za njih 3 1
pbg12345 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 mozda forumas koji je odgovorio na taj copijev post u pitanju je izvesni dankan ajdaho
Recommended Posts