harper lee Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Resismo ih na kraju trojkama. Provele su nas vile kroz ovaj regularni deo, osim na samom pocetku nije delovalo da smo ekipa koja je sposobna da zavrsi kao prva na tabeli.
assignment Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 10 minutes ago, harper said: Resismo ih na kraju trojkama. Provele su nas vile kroz ovaj regularni deo, osim na samom pocetku nije delovalo da smo ekipa koja je sposobna da zavrsi kao prva na tabeli. Pa realno i nije bila po duelima protiv Future, nego eto poklonu iz Bara neće da gledamo u zube... Bitno da se sada dobro radi na treningu, da odigramo sve bolje i odklonimo ove boljke totalnog opuštanja pri većoj prednosti...
Nikodije Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 15 hours ago, armor said: koji je kurac Loydu jebo ga bog nikoji™, radi isto sto i cele sezone. isto sto je i dzoni radio, i to u boljim procentima, ali njega smo oterali govnjivom motkom.
harper lee Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Protiv Dodika, pa onda vs Crnogoraca. Polufinale i finale protiv jedine dve ekipe koje su nas pobedjivale u ABA ligi ove godine. Prilika da se ili revansiramo i dokazemo da smo najbolji ili potvrdimo da nismo.
munze Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Polufinale i finale protiv jedine dve ekipe koje su nas pobedjivale u ABA ligi ove godine. Prilika da se ili revansiramo i dokazemo da smo najbolji ili potvrdimo da nismo.Nije mornar pobedio ove godine, cini mi se. 1
harper lee Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 8 minutes ago, munze said: 27 minutes ago, harper said: Polufinale i finale protiv jedine dve ekipe koje su nas pobedjivale u ABA ligi ove godine. Prilika da se ili revansiramo i dokazemo da smo najbolji ili potvrdimo da nismo. Nije mornar pobedio ove godine, cini mi se. Tri poraza, dva od Buducnosti i jedan od Igokee. Koliko znam, igramo s Igosima polufinale i Buducnost finale, ako prodjemo polufinale. Naravno, ako Mornar iznenadi u svom polufinalu ovo ne vazi. 1
Heaviside Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 I tu jednu pobedu od četiri utakmice protiv Budućnosti i Igokee smo volšebno izborili. Biće zajebano ali je Radonjić ipak tata za svoje protivnike što se plejofa, utakmica za trofeje i tempiranja forme tiče. Očekujem najbolju Zvezdu do sada, pa šta nam bog da.
Dankan Ajdaho Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 16 minutes ago, harper said: Tri poraza, dva od Buducnosti i jedan od Igokee. Koliko znam, igramo s Igosima polufinale i Buducnost finale, ako prodjemo polufinale. Naravno, ako Mornar iznenadi u svom polufinalu ovo ne vazi. Treba Futura prvo da dobije Mornare.
harper lee Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 21 minutes ago, harper said: Tri poraza, dva od Buducnosti i jedan od Igokee. Koliko znam, igramo s Igosima polufinale i Buducnost finale, ako prodjemo polufinale. Naravno, ako Mornar iznenadi u svom polufinalu ovo ne vazi. 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Treba Futura prvo da dobije Mornare. Thank you, Captain Obvious. 1
Shaq Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 On 27.4.2021. at 11:01, Nikodije said: nikoji™, radi isto sto i cele sezone. isto sto je i dzoni radio, i to u boljim procentima, ali njega smo oterali govnjivom motkom. vazi™
assignment Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 5 hours ago, nahbar said: ЦЗВ - ИГО 2-0 БУД - МОР 2-0 ЦЗВ - БУД 3-2 Czv vs Igo 2:1 Bud vs Mor 1:2 Czv vs Mor 3:1
Recommended Posts